Hjemmebagte grissini

thumb_p3190207_1024

Vi bagte i sidste weekend disse lækre grissini stænger, super lækre til snacks, humus, pesto, suppe, salat eller tapas. Molly My elsker dem, både at spise og bage. Specielt fordi det er sjovt at rulle dem ud 🙂

De er virkelig nemme og hurtige at lave, har i selv prøvet?

Opskrift til cirka 20 stænger (alt efter størrelse)

3 dl lunt vand
25 g gær
1 tsk salt
3 spsk god olieoliven
400 gram mel (jeg brugt en blanding af hvede og spelt, men det meste kan bruges)

Salt, sesamfrø eller lign til drys

Fremgangsmåde

Rør gær ud i vandet. Tilsæt salt, olie og lidt efter lidt melet. Ælt dejen godt sammen og lad den hæve i en time.

Rul nu dejen ud til passende stænger, blot med hænderne, det gør ikke noget de ikke er helt ens, pensel med lidt olie og drys med salt, sesam osv.

Bag ved 200 grader i cirka 10-12 minutter, hold øje med at de blot lige skal være gyldne.

 

 

 

4 Comments
  1. Hej michala.

    Jeg synes at jeg har set, at du laver disse grissini med bacon – men hvordan skal det gøres, skal jeg bare snøre baconen rundt om eller er der noget andet smart at gøre?

    Håber du kan hjælpe mig 🙂

    Venlig hilsen Mia

    1. Hej 🙂

      Se mit seneste indlæg der har jeg netop skrevet om den variant med bacon og sesamfrø, de er rigtig lækre 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.