Min (rodede) økonomi

pengeliv

Sponsoreretindlæg

Nu bliver det ret personligt, men samtidig helt ærligt! Er det ikke sådan en blog også skal være?

Økonomi er en ret personlig ting, og noget som jeg egentlig ikke har talt meget om her på bloggen, idag bliver i dog alligevel lukket lidt ind 🙂 Ind i min økonomi, som faktisk er lidt rodet. Det lyder måske værre end det egentlig er, men sagen er den at jeg ikke har overblik over forbrug, overhovedet!

Der kommer penge ind på kontoen løbende og jeg (vi) bruger løbende, jeg bruger aldrig mere end jeg har! Men alligevel ville det være sundt og fornuftigt med et overblik over hvad der bliver brugt på hvad….

Eneste jeg nogenlunde har overblik over er min husleje og dertil kommer så forbrug, forsikringer, tv/internet, børnehave, mad, transport, tøj, sjov osv osv, som jeg ikke har overblik over.

Et overblik vil give mig en ide om hvad der bruges på den enkelte post, og måske også gøre mig lidt mere fornuftig, jeg er IKKE fornuftig når det kommer til penge, jeg bruger rigtig mange penge, vi lever godt og mangler absolut ikke noget, men vi kunne helt sikkert også have det rigtig godt selvom der blev brugt en lille smule mindre.

Det kunne jeg godt tænke mig at blive bedre til, men første skridt må være et overblik 🙂

Overblikket er nemlig ret vigtigt her den næste tid, da jeg så langsomt er begyndt at se på ny bolig til Molly My og jeg, vi skal flytte til Hellerup i forbindelse med hendes skolestart næste sommer og hvis det ender med at jeg køber en lejlighed til os, så skal der jo være et overblik mm inden da, for at vide præcis hvad jeg kan købe for 🙂

Til det overblik er jeg begyndt at lege med det nye værktøj PENGELIV, her er der 9 forskellige moduler, hvor mit primære fokus lige nu er på BOLIGliv, ARBEJDSliv og FORBRUGERliv, netop for at finde ud af vores forbrug og kommende bolig situation.

Jeg skal lege meget mere med det og også have et personligt rådgivningsmøde (som man kan booke gennem værktøjet) I FORBRUGERliv har jeg tastet ind hvad vi cirka bruger på børnetøj, cafebesøg osv, det er lidt skræmmende at se hvad det ender med på årsplan, og hvad pengene i stedet kunne bruges til, f.eks. en rejse eller en anden stor ting. Og vi elsker jo at rejse!

Jeg skal nok fortælle jer mere, når jeg er blevet lidt klogere. For nu må det være grænseoverskridende nok for idag 🙂

Se mere om PENGELIV, ganske uforpligtende og gratis, lige her.

 

[vidcore vid=”fBpkQazb”]

 

Indlægget er sponsoreret af Alm. Brand.

Økonomi, helt min egen 🙂

(Visited 17 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Det var da et super brugbart tip! Herhjemme er økonomien ikke til de helt store armbevægelser. vi fører omhyggelige ugeplaner på en lap papir der hænger ude i køkkenet, for ikke at bruge mere end de små 1200 vi har pr uge. Tror jeg skal have hentet pengeliv, det virker smartere.

    • Dejligt at det kan bruges Kim, det er ret nemt og overskueligt at bruge. Glæder mig til selv at dukke mere ned i det :-)

    • Jeg har ikke helt overblik over hvad vi bruger på mad, efter vi er flyttet. Men det er hvertfald (desværre) mere end kr. 2500 :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *