Nyt fantastisk legetøj til køkkenet!

p3190179

p3190174

Reklame

Vi har fået en ny ven i køkkenet, eller nyt køkkenlegetøj om man vil! Og vi har nu leget med ham i et par uger, han er absolut fantastisk 🙂

Der er tale om en af Kenwood’s nyeste køkkenmaskine – En Kenwood Chef Titanium XL, og en virkelig luksus model, hvertfald sammenlignet med vores ellers gode KitchenAid maskine, den har jeg altså tidligere været virkelig glad for. Men den er ingenting sammenlignet med denne….

p3190171

p3190182

p3190188

Lad mig fremhæve:

Den ekstra store skål på hele 6,7 liter og med målangivelse i siden – Meget smart!

Mere power – Min anden kunne godt komme lidt til kort, hvis jeg skulle have æltet en tung dej sammen, her er det intet problem.

Hele 5 forskellige “kroge” med som standard – Ud over dejkrog og piskeris, som de fleste af os nok kender. Så har den også en ‘K beater’ som kan blande og samle alt. En creaming beater, som er perfekt til at få alt med fra siderne, så god til f.eks. en kagedej mm. Og til sidst et blandingsredskab, som er perfekt til de luftige ting som f.eks. fromager, makroner mm.

Læs mere om de forskellige, lige her.

Derudover har den lys i selve skålen, det er måske lidt fjollet, men ikke desto mindre ret lækkert til f.eks. om aftenen, hvor jeg tit laver en dej til koldhævede boller mm.

Den får absolut de bedste anbefalinger herfra! Det er virkelig kvalitet og en maskine man kan mærke kan leve i mange mange år.

Læs meget mere om maskinen og de forskellige funktioner, lige her.

Maskinen står vejledende til kr. 7.199, men jeg har lige fundet den lidt billigere til kr. 5.999, lige her.

Får i nu lyst til at bage, jeg gør hvertfald 🙂

 

Så lad mig anbefale:

Koldhævede boller

Koldhævet ølandshvedebrød

Verdens bedste banankage

Lækre kanelsnegle

Chokoladekage med sorte bønner

 

Sponsoreret af Kenwood.

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *