Weekenden byder på #8

MM-32

Reklame

(Billedet er taget af Frederikke Brostrup)

Fredag er jo lige med weekend og som regel lidt hyggelige planer, dem har vi også i denne weekend og traditionen tro, kommer her en omgang “Weekenden byder på…..”

Molly My bliver lige straks hentet i børnehaven og på vej hjem skal vi handle lidt, hun har nemlig bestilt ‘milkshakes’ til fredagsguf, så der skal lige købes lidt bær til formålet, jeg bruger denne opskrift, som altid er et stort hit. Fredagsguf er et stort samtaleemne i børnehaven, og vi har derfor også implementeret det hjemme.

Som regel vælger hun noget kage, frugt, chips eller som i dag en milkshake. Det er faktisk ret hyggeligt, mon ikke jeg også skal have en 🙂

Lørdag kommer Gunner som skal være hos os hele weekenden, det er i sig selv nok for weekenden, hun glæder sig tosset meget, altså Molly My, tror mere Gunner er afslappet omkring det 🙂 Gunner har endnu ikke været hjemme i vores nye lejlighed, så Molly My glæder sig til at vise den frem til hende. Hvad tror du Gunner syntes om mit nye værelse?

Lørdagen står ellers på nattøjsdag (med Gunner) og så har jeg lovet Molly My at vi skal have karry, udfra denne opskrift.

Søndag er vi inviteret til premiere på den nye “Dyrene i Hakkebakkeskoven” i biografen og Molly My glæder sig i den forbindelse meget til at se “mine store venner fra Disneyland” her menes Allan‘s skønne piger, som hun hyggede så meget med sidste weekend.

Søndag eftermiddag er der fri leg og lur mig om det ikke bliver med Playmobil, vi fik nemlig igår den nye Fe serie hjem i forbindelse med vores ambassadørskab for Playmobil, og den er allerede et kæmpe hit, mere om den en anden dag, i kan se den, lige her.

Imens Molly My leger skal jeg have styr på sommertøjet, sandaler mm…. der er nemlig ikke så længe til vi skal på ferie, som jeg skrev om, lige her. Heldigvis har Boozt gode forårstilbud i weekenden, så der kan spares lidt, og det kan vi jo godt li ik?

Kom til forårstilbud, lige her.

 

 

(Visited 8 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *