Planer for vores påskeferie

P5200190

P5200188

Indlægget er sponsoreret af Fisketorvet

I morgen eftermiddag betyder det påskeferie for os, noget som vi glæder os rigtig meget til! Det gør i nok også, altså glæder jer til påskeferie, hvad end i også starter den i morgen eller først i næste uge?

Vi skal slappe af og hygge os, de første dage af næste uge, skal vi i sommerhus med Clara og Gunner, det bliver skønt, og vejret ser jo ud til at være med os. Det bliver et dejligt gensyn med Kulhuse og sommerhusland, også selvom det jo så i år ikke er i vores eget sommerhus.

Inden vi købte eget, var vi jo rigtig meget i Clara’s, så det føles også meget som hjemme og afslappende. Men jeg skal da ikke se mig fri for, ikke at savne vores eget. Nu foråret er igang og havelivet rigtig begynder, men sådan er det jo nu engang.

Ideer til påskeferieaktiviteter for børn

Efter sommerhus har vi stadig små 5 dage og også der har vi hyggelige, men stadig afslappende planer 🙂

For at holde det lidt i have og forårstemaet, skal vi forbi Fisketorvet og besøge deres lille planteskole for børn, Urban Gardening. (Fra 3.-12. April) Måske i også så på min Story den anden dag, at jeg selv lige var hurtigt forbi?

Men altså uden Molly My, så selvfølgelig skal vi tilbage, jeg ved nemlig at hun vil elske det 🙂

p4040009

p4040007

p4040013

p4040016

p4040017

Der er så skønne og kreative ting på programmet:

  • Dyrk din egen karse
  • Form en frøbombe
  • Plant en hængende have
  • Lav en japansk mini-have

Og så er der bare hyggeligt og inspirerende for store og små 🙂

Det er gratis for alle at deltage og der er yderligere en gave, hvis man er fordelskunde på Fisketorvet, men altså rigeligt at lave og tage med hjem uden den del også. I kan læse mere om det hele, lige her.

Udover Fisketorvet, skal vi også have nattøjsdag, hvor der skal laves projekter fra Kreakassen, bages boller (verdens bedste koldhævede boller) og kage (‘den der du ved nok‘) og så har jeg en ide om at symaskinen også skal frem, jeg savner at sy. Og tænker at det kunne være et lille hyggeligt projekt for os begge to, f.eks. at sy lidt dukketøj til Baby eller lign.

Og så tænker jeg også at Tivoli skal have et besøg, de åbner jo op for påsken med påskeæg, kyllinger og kaniner og måske et smut i biografen, men nu må vi se, hvor meget vi når. Afslapning og hygge er jo trods alt det vigtigste og bedste vi ved.

Hvad har i af planer for påsken?

 

Indlægget er sponsoreret af Fisketorvet.

Påskeplaner er helt vores egne.

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.