Inspiration til sommerens sandaler og en rabatkode kun til jer!

sandaler

Reklame

Det kan måske syntes lidt tidligt, sådan at se på sandaler allerede nu? Men ikke desto mindre så er det nu at butikkerne har det største udvalg og de fleste størrelser hjemme 🙂

For os er det ikke et sekund for tidligt, for senere på måneden rejser vi til solskin og varme, og det betyder for Molly My to ting, bare tæer i sandalerne og korte ærmede kjoler, det betyder selvfølgelig også meget mere, men lige de to er noget som bare skaber glæder og for hende er indbegrebet af sommer.

Vi har også denne sæson teamet op med GrowingFeet, for det ER bare den bedste webshop med fodtøj til børn, de har et kæmpe, men stadig nøje udvalg sortiment, fantastisk service og så har de altid mål på de enkelte modeller, det lyder måske banalt, men det er altså min erfaring at det ikke er alle webshops der har det med, og det er jo yderst vigtigt, da størrelsen svinger fra mærke til mærke.

Jeg måler altid Molly My’s fødder og bruger målangivelser, fremfor at kigge på størrelsen, på den måde er det yderst sjældent at der ikke er match med størrelsen første gang, og det er dejligt 🙂

sandaler

Sandaler med rabatkode

Jeg har fået lov at tilbyde jer hele 15% på ALLE sandaler til piger (se udvalget, lige her) og drenge (se udvalget, lige her) og det er altså på alle de nye lækre modeller.

Koden hedder ‘Michala15‘ og giver som nævnt 15% på alle ikke nedsatte pige og drenge sandaler, den gælder helt til tirsdag d. 18/4, så få nu målt de fødder og kigget godt efter inden i bestiller, det er så ærgeligt at få det forkerte klikket hjem, ik?

Billedet viser måske lidt (meget) vores store forkærlighed for Angulus, men der er mange mange andre mærker også, jeg er faktisk næsten sikker på at jeres favorit mærke også på være at finde, GrowingFeet er jo trods alt Danmarks største webshop med børnesko!

Pigesandaler, lige her – Drengesandaler, lige her.

 

 

Indlægget laves i samarbejde GrowingFeet

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.