Salater der smager af sommer

Danefæ Organic

p4080027p4080038

Reklame

Kender i til Danefæ’s underlinie, Danefæ Organic? Danefæ har altid været dejlig blød og lækker kvalitet, men her er der lige tale om ekstra ekstra lækre sager, hvertfald denne kjole som er Molly My’s første style derfra, den er en del af Danefæ Organic kollektionen, som er lavet af GOTS certificerede producenter og i blød økologisk bomuld.

Den er virkelig lækker! Og pæn! :-)

Hun har den i str. 5 år, og den er lidt stor i størrelsen syntes jeg, så er i mellem to størrelser eller i tvivl, så tag den mindste. Man kan få den, lige her og så opdagede jeg også lige at den var på udsalg i en smuk lilla farve, lige her.

Danefæ Organic

Der er selvfølgelig også mange andre styles i linien, både til piger og drenge, store og små. Kom til det hele, lige her.

Danefæ har altid for meget stået for farverigt og printet tøj, men der er altså også mange andre styles ind imellem, hvis man som os også er til det lidt mere neddæmpede. Fælles for det hele er jo (heldigivs) den gode kvalitet!

 

 

 

Tak fordi du læser med :-) Vil du se meget mere Bastabum? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram. Indlæg indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salater der smager af sommer