Baby på camping i Kgs. Have

p4010070

p4010077

Sponsoreretindlæg

Baby Born har simpelthen gjort det igen! Igen lavet noget helt fantastisk tilbehør til den elskede dukke. Hos os kaldet Baby 🙂 Måske i fulgte med på Instagram Story sidste weekend og så at Baby var på camping i Kgs. Have?

Jo jo, når det kommer til Baby så tager vi det alvorligt og pakker til turen, der var fyldt med alt hun havde brug for og en madpakke til os, det behøvede Baby ikke, hun har eget bål og skumfidus til at riste.

(Hun ved tydeligvis ikke, at man selvfølgelig ikke må lave bål i Kgs. Have)

p4010060

p4010064

p4010051

Molly My elsker Baby, og elsker at man kan få så meget spændende tilbehør til hende, det gør legen ekstra sjov og sætter fantasien igang og så er der altså heller ikke sparet på detaljerne, der er udover teltet også både sovepose, liggeunderlag og som nævnt bål (som kan lyse) og en pind med skumfidus på 🙂 Baby har naturligvis også camping outfittet klar, bemærk print på t-shirt! Jeg sagde jo at der var styr på detaljerne.

Molly My mener nu at Baby, telt og ALT tilbehør skal med os på sommerferie, ligesom hun også var med til legetøjsdag i børnehaven i fredags, jeg ved ikke om det er i min kuffert hun tænker at vi skal finde pladsen? 😉

Har i også en Baby hjemme ved jer? Så tør jeg næsten love at dette sæt vil gøre stor lykke.

Find camping outfit (lige her) og telt med tilbehør (lige her)

Noget jeg specielt bemærker når Molly My leger med Baby er den fantastiske rolleleg og omsorg, det er virkelig skønt at se hende passe på Baby som var hun levende.

Hun bliver skiftet, kommer på potten, får mad og vand, bliver puttet og krammet. Ligesom hun tit kommer med os på tur, både i tasken, på cyklen eller i bæreselen, som f.eks, lige her.

Om man er udendørs typen med camping eller noget helt andet, så er der altid noget at finde, det er det fantastiske ved det her brand. Find meget mere Baby Born, lige her.

 

 

Indlægget er sponsoreret af Baby Born.

Legen og glæden er helt Molly My’s

 

 

(Visited 13 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *