Jeg bryder tavsheden…..

img_7420

img_7421

img_7423

img_7422

3 dages tavshed, som egentlig har været en uge. Indlæg her på bloggen siden sidste søndag har nemlig været skrevet på forhånd.

Simpelthen fordi at jeg har holdt computerfri påskeferie, en ferie der egentlig først slutter tirsdag morgen, hvor den igen står på arbejde og børnehave.

Vi har nået en del af vores påskeplaner, som skrevet om, lige her.

3 dage eller en uges blogpause er jo ikke noget særligt, men alligevel lidt her på domænet, da jeg jo altid blogger en til to gange om dagen, og jeg kan også se at i stadig er en del der troligt har klikket ind dagligt og kigget, så tak for det 🙂

Jeg bryder tavsheden her idag, da i er flere der har skrevet og spurgt til mig, men også fordi at Molly My har sovet hos en børnehaveveninde og jeg derfor kan have lidt computertid her til morgen, uden det tager tid fra hende.

Sagen er nemlig den, at da vi talte om påskeferie og hvad vi skulle af hyggelige ting, som sommerhus, nattøjsdage, Tivoli tur, Kreakasse hygge mm, så spurgte hun mig også om jeg så heller ikke skulle arbejde på computeren, nu hvor det var ferie? Og helt ærligt, det gjorde lidt ondt! Ondt at hun direkte spurgte til min tid ved computeren, så mit umiddelbare svar var fluks, nej ingen computer, vi skal jo holde ferie 🙂

Det har været hyggeligt med “ikke computer tid” og selvom at jeg virkelig har fokus på at det meste af min computertid er når hun er i børnehave eller sover om aftenen, så er den der alligevel og det skal jeg være bedre til. Derfor er det også besluttet at vores ferie om et par uger, også er uden computeren, sådan er det nemlig med ferier….

Har i haft og har i en god påske? Computertid eller ej 😉

 

Ps. fik i set mit indlæg om rabat på ALLE de nye sandaler til børnene, hvis ikke, så kan i stadig nå det. Rabatten gælder til og med på tirsdag.

Se mere, lige her.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.