En hammer og fire søm senere.....

Makrel uden lugt af makrel!

img_7477

Reklame

Ej, men blot et kort lidt fjollet indlæg her fra sofaen! Og et lille tip til hvordan i spiser makrel, uden at hele hjemmet lugter af makrel. (Jeg ved dog egentlig ikke, om det kan anbefales i længden).

Molly My ELSKER makrel i tomat, virkelig elsker! Jeg kan også godt li det, men ikke så meget lugter i hele hjemmet bagefter, jeg skynder mig altid ned med skraldet bagefter, så der ikke ligger en dåse og lugter. Men idag var det ikke så nødvendigt, imens hun spiste smadrede jeg nemlig denne på badeværelset, og gæt selv nu hvad her lugter af overalt….

Ja, jeg siger lugter, i de mængder kan man ikke tale om duft, selvom jeg nu var ret glad for den :-) Æv da!

Molly My’s fine kjole er en gave fra Kisse (lige her) og er absolut fantastisk, specielt hele ideen med at det er designerens børns tegninger der er endt på tøjet.

 

Ps. husk at i morgen tirsdag er sidste dag med rabat på ALLE børnesandalerne hos Growing Feet, se mere, lige her.

 

Tak fordi du læser med :-) Vil du se meget mere Bastabum? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram. Indlæg indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hammer og fire søm senere.....