Makrel uden lugt af makrel!

img_7477

Reklame

Ej, men blot et kort lidt fjollet indlæg her fra sofaen! Og et lille tip til hvordan i spiser makrel, uden at hele hjemmet lugter af makrel. (Jeg ved dog egentlig ikke, om det kan anbefales i længden).

Molly My ELSKER makrel i tomat, virkelig elsker! Jeg kan også godt li det, men ikke så meget lugter i hele hjemmet bagefter, jeg skynder mig altid ned med skraldet bagefter, så der ikke ligger en dåse og lugter. Men idag var det ikke så nødvendigt, imens hun spiste smadrede jeg nemlig denne på badeværelset, og gæt selv nu hvad her lugter af overalt….

Ja, jeg siger lugter, i de mængder kan man ikke tale om duft, selvom jeg nu var ret glad for den 🙂 Æv da!

Molly My’s fine kjole er en gave fra Kisse (lige her) og er absolut fantastisk, specielt hele ideen med at det er designerens børns tegninger der er endt på tøjet.

 

Ps. husk at i morgen tirsdag er sidste dag med rabat på ALLE børnesandalerne hos Growing Feet, se mere, lige her.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.