H&M Conscious Exclusive 2017- The beauty of sustainability

img_7517

Reklame

Idag kl. 10.00 lander den mest fantastiske bæredygtige kollektion hos H&M, nemlig Conscious Exclusive 2017, jeg var inde og se kollektionen med Molly My for et par uger siden og jeg lover jer at det er nogle fantastiske sager, både til børn og voksne. Denne gang er der nemlig specielt også lavet få skønne styles til børnene, lidt men lækkert kan man kalde det for.

Det er nok mest tiltænkt til fest, men altså Molly My har snuppet den gule skønhed på i børnehaven her idag torsdag, hvorfor vente på en stor fest, når man kan feste idag? 🙂

H&M Conscious Exclusive 2017

Skønhed og sensualitet er hjertet i H&M’s Conscious Exclusive 2017-kollektion. Hver enkelt style er lavet af bæredygtige materialer, eksempelvis BIONIC® – polyester fremstillet udelukkende af plast fra genanvendt kystaffald. Kollektionen er både til særlige lejligheder og stylet hverdagsbrug, og den findes i omkring 160 H&M-butikker verden over samt online fra d. 20. april. Kollektionen kommer til både kvinder, mænd og børn samt en Conscious parfumeolie.

Kjolen koster kr. 699, så det er ikke en billig kjole, men i vil mærke på kvaliteten, når i får den i hænderne, at det heller ikke er en “alm.” kjole, den er virkelig lækker og så med fokus på at den jo netop er lavet af bæredygtige materialer, ja så koster det jo lidt ekstra.

Her er de styles der kommer til børn:

hm

Fine sager ik?

Kollektionen lander som nævnt her idag kl. 10.00, og lov mig at i også kigger ind til jer selv, der er simpelthen så mange smukke sager, jeg sidder hvertfald selv klar ved tasterne.

Se det hele, lige her.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.