Når man er 5 år (Baby eller barn), så cykler man altså selv!

p4010128

Sponsoreretindlæg

Når man er 5 år, så cykler man altså selv! Sådan er det, hvertfald hvis i spørg Molly My. Faktisk startede hun allerede sidste efterår med selv at cykle til børnehaven, på cykelsti, lyskryds, vej og det hele 🙂

Noget som der vist er delte meninger omkring, hvertfald når jeg ser de andre cyklisters reaktioner, der er lige dele: Sikke sejt og modigt og så resten som bare ryster på hovedet over de sindsyge forældre, der dog lader deres barn cykle rundt i den københavnske trafik.

Når nogle direkte ryster på hovedet eller siger noget til mig, er mit svar ret enkelt, at hun jo skal lære det! Hun er barn i København og det er her hun derfor skal lære og cykle, ikke at hun egentlig skal lære noget, hun kan cykle og er ret sej til det. Der hvor hun selvfølgelig stadig skal have hjælp er i trafikken og specielt i forhold til de andre cyklister, som kan være lidt hurtige og vilde med pludselige sving osv. Men det går over alt forventning og hun er mega stolt og sej!

En anden der lige er fyldt 5 år (hvertfald hjemme hos os) er Baby, og derfor er Baby altså også selv begyndt at cykle, sidste sommer var Baby i cykelstol hos Molly My, men vi er så småt begyndt at træne cykelfærdigheder med hende også, det går indtil videre også rigtig godt 🙂

img_3726

p4010114

p4010126

Baby Born cykel

Cykel mm. til Baby kan købes, lige her.

Det er virkelig hyggeligt at Baby Born igen har lavet et produkt som er så virkeligheds og hverdags relaterbart, Molly My’s første reaktion var netop, nå ja, men Baby er jo også 5 år nu, så skal hun også selv cykle, som om det var helt naturligt og Baby var på højde og alder med hende selv, den dejlige fantasi og rolleleg, lige i tråd med vores hverdag og daglige leg også.

Baby’s cykel mm er i samme serie som camping sættet, som jeg tidligere skrev om, lige her.

 

Oplagt tilbehør hvis i også har en “Baby” hjemme, som måske skal på cykel og eller camping tur denne sommer. Cykel faktisk nedsat lige nu.

Find det hele, lige her.

 

 

Indlægget er sponsoreret af Baby Born.

Leg og glæde, helt Molly My’s.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *