En lørdag med vækkeur…..

img_7547

Det er sjældent at vi skal have gang i vækkeuret i weekenderne, men idag skulle vi faktisk. Vi skulle nemlig være til fødselsdag hos Lisbeth‘s skønne datter kl. 10, ja vi er ret langsomme om morgenen 🙂

Molly My blev simpelthen så glad og stolt da hun fik den invitation, det er jo min gode kammerat sagde hun. Hun kender Fidusen (som hun jo kaldes) fra forskellige blog arrangementer og events og senest har de jo også lavet en lille film sammen (se lige her).

Det er skønt som et arbejde kan skabe venskaber, for jeg betragter bestemt Lisbeth som en af mine veninder og det samme gør vores døtre så også nu, det er da fantastisk ik?

På billedet er hun meget stolt og klar til fødselsdagen inden afgang, og ja lidt røde kinder, hun havde lige haft gang i min rouge et uopmærksomt øjeblik fra min side 😉

Hendes top, som faktisk i matchende udgave også var en del af dagens gave til fødselaren er fra Name it (lige her), og specielt udvalgt til lejligheden. Hun har gjort det tidligere købt et stykke tøj til gave, hvor hun så også selv har det. Det er åbentbart et hit i den alder, at have det samme tøj.

En meget skøn lørdag, som endte med at trække ud flere timer efter egentlig invitationen lød på, sådan er det vist bare når man hygger sig, ik?

Hvad har i lavet idag?

 

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *