Ovnbagt hokkaido græskar

img_7428

Er der en ting jeg virkelig elsker, så er det ovnbagt hokkaido græskar. Det er lækkert blødt med lidt sprød overflade, sødt og salt på samme tid, bare virkelig lækkert, Molly My er også vild med dem.

Vi spiser det som tilbehør til en salat, et stykke kød eller fisk. Men jeg kan nu også sagtens finde på at spise sådan en portion til frokost, hvis vi har en rest tilbage.

Og bedst af alt, det er rigtig let at lave 🙂

Du skal bruges:

Hokkaido græskar

En god olivenolie

Salt og peber

Evt. en fast ost til at rive over og lidt friske krydderurter

Fremgangsmåde:

Hvis du køber et økologisk græskar, kan du nøjes med at vaske det godt, ellers skal det skrælles. Skær det derefter over og fjern kernerne og lav skær derefter passende skiver.

Fordel på en bageplade og kom olie over, brug eventuel en bagepensel, så det bliver fordelt godt på de enkelte stykker, kom salt og peber på og sæt i ovnen.

Bag ved 200 grader i cirka 20-25 minutter, hold øje og mærk efter, de skal være møre og lidt sprød overflade. Anret med evt. med revet ost, friske krydderurter og evt. lidt ekstra salt.

 

 

(Visited 27 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *