Salat med grillet gedeost og jordbær

Lækre og bløde hamam håndklæder

img_7804

img_7809

Reklame

Et styk nybadet Molly My, som stadig (efter en lang periode med skrig og skrål) stadig elsker at komme i bad! Godt pakket ind i de bløde håndklæder, hedder de hjemme hos os!

Andre kalder dem vist bare hamam håndklæder, om de hedder det ene eller andet er jo underordnet, for bløde det er de altså bare :-)

Lækre og bløde hamam håndklæder

Det er Molly My der har opkaldt dem de bløde, og nu vil hun konsekvent kun bruge dem, netop fordi de er så bløde mor…. Egentlig var de tiltænkt rejse og sommer, da de jo fylder og vejer meget mindre end almindelige håndklæder, og dermed er perfekte i kufferten, men også fordi de tørrer rigtig hurtigt.

Men nu er vi altså også begyndt at bruge dem hjemme til hverdag, så må nok have bestilt lidt flere. De er lavet af 100% lækker öko-tex bomuld, fåes i 3 farver hos Ellos, lige her.

 

 

Tak fordi du læser med :-) Vil du se meget mere Bastabum? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram. Indlæg indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med grillet gedeost og jordbær