Kirsebær og bededags tanker

img_7917

img_7916

Reklame

Sikke en dejlig solskindag! Molly My er sendt afsted på tur med sin far, de skulle til familiehygge og jeg selv skal senere til min lillesøster Ida’s fødselsdag.

En weekend på 3 dage burde være lov, kan allerede nu mærke at kroppe og sindet tror det er lørdag, men det er det jo slet ikke, så dejligt altså 🙂

Molly My havde pyntet sig med fin kjole (fra Pierrot la Lune) og smukke nye kirsebær om halsen, de er fra Meri Meri (lige her) egentlig kender jeg dem mest for smukt pynt og service til fest og fødselsdage, men de laver også fine smykker, hårspænder mm.

Find hele deres udvalg, lige her.

Min hjerne og tankerne kører på højtryk i disse dage, sagen er nemlig den at vi har fået tilbudt en fin lille lejlighed i Hellerup, meget tæt på Molly My’s kommende skole og i det hele taget i et hyggeligt område, den har tilmed en lille have.

Måske jeg ikke burde være i tvivl, men det er jeg! Ret meget i tvivl faktisk, jeg har jo hele tiden gerne ville flytte inden for det næste års tid, så vi er faldet godt på plads inden skolestart næste sommer, men pludselig kom det så tæt på og en endnu en flytning er faktisk nærmest ved at slå mig helt ud. Vi er jo nærmest lige kommet på plads, selvfølgelig denne flytning vil være lidt lettere, da vi jo “bare” skal have det hele med og ikke opdele som ved sidste flytning.

Men alligevel vil jeg jo igen stå med det hele, pånær det jeg kan betale mig fra og det virker helt uoverskueligt. Så ja, jeg er i tvivl… En flytning bliver selvfølgelig ikke lettere om et halvt år, men alligevel er allerede om 1 måned meget meget tæt på.

Jeg må ud og se den igen og mærke efter og tager faktisk Molly My med mig denne gang, det vil selvfølgelig altså være hendes beslutning, men har lyst til at hun også kommer med hendes tanker om evt. kommende hjem, så det skal vi på søndag og derefter er det sidste frist for at sige endeligt ja eller nej med en evt. underskrift. Det er lidt hårdt at være voksen i disse dage.

Ps. fik jeg nævnt at lejligheden har et lille bitte frimærke af en have? 🙂

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.