Disneyland® Paris 25 år

_bgn1589

_bgn1583

Reklame

Som i nok husker, så var vi så heldige (meget heldige) at være inviteret til Disneyland® Paris igen tilbage i marts måned, jeg har allerede skrevet og fortalt lidt om det, men ikke så meget om alt det nye spændende i forbindelse med deres 25 års fødselsdag.

Vi var så heldige at få lov til at fejre weekenden sammen med skønne Hugo (på øverste billede) og med Allan + Ava og Smilla, Signe + Vega og Cecilie + Sia, virkelig hyggeligt selskab, og dejligt at have nogle at oplevede det hele med. Molly My nød specielt at Allans døtre gerne ville hygge med hende, selvom hun var den “lille” 🙂

(Jeg havde voldsomt hold i nakken den weekend, hvilket er ret tydeligt at se på billedet, jeg er jo helt skæv i kroppen! 🙂 Men smilet er fremme, der er jo kun en weekend som denne, så måtte bide det i mig for Molly My’s skyld)

Disneyland® Paris 25 år

Tænk at det egentlig er 25 år siden, jeg kan huske da de åbnede! Ikke at jeg selv var der, men kan huske at jeg læste om det og så billeder, det hele var ret vildt og eventyrligt. Og det er det stadig nu her 25 år efter, specielt fordi jeg nu kan se det hele gennem Molly My’s øjne.

Julen i Disneyland® Paris var eventyrlig! Men det er foråret og de 25 år også! Der er smukt pyntet op med blå og sølv og en masse nye tiltag.

n025514

n025523

n025541

De har til denne sæson lavet flere nye spændende ting:

Star Wars Hyperspace Mountain, en nye og spændende forlystelse som tager gæsterne helt med ind i Star Wars universet.

Disney Illuminations-show, fantastisk lysshow. Som faktisk var det, som Molly My syntes var det mest magiske på turen, det VAR også smukt og fantastisk at opleve.

Disney Stars on Parade, en ny og udvidet udgave af den eventyrlige parade, som kan oplevelse flere gange om dagen.

En app med en “skattejagt” gennem hele parken og meget meget mere 🙂

img_0815

img_0524

img_0754

Disneyland® Paris er absolut magisk og det er bestemt ikke sidste gang vi har været der!

I forbindelse med de 25 år er der rigtig gode tilbud at finde, lige her. Og har i mulighed for det, så tag afsted! Gerne 2 dage eller mere, der er rigeligt at opleve 🙂

 

Billeder er taget af Disneyland® Paris.

 

Markeret som reklame, da vi var inviteret af Disneyland® Paris.

 

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *