Disneyland® Paris 25 år

En ny begyndelse

img_7959

En ny begyndelse venter os her om en måneds tid. Vi siger farvel til 1104 og midten af København, for at sige goddag til 2900 Hellerup!

Molly My og jeg skal flytte, det er der mange grunde til, men den vigtigste af alle er at vi skal tættere på hendes kommende skole i Hellerup og selvom en snarlig flytning virkelig kan få mig til tænke de meste opgivende tanker, så skal det nok også gå, ja fordi der er jo ikke rigtig noget andet valg. Underskriften er sat og beslutningen er taget, jeg ved at det nok skal blive godt!

Det er et fantastisk hyggeligt nærmiljø en skøn lille lejlighed, med et lille frimærke af en have, så selvom det igen igen betyder en masse nedpakning og udpakning i flyttekasser, og en ret stor sortering og salgsprocess af vores ting, specielt større møbler, så er det den bedste løsning for os.

Molly My var med ude og se lejligheden for første gang igår, og var meget positiv og glad ved det hele, specielt tror jeg at det trak op at hun får det helt store værelse, at der var en lille have, at der bor en pige på 6 år i opgangen (hun har rigtig meget savnet andre børn, her hvor vi bor nu) og så det faktum at det hele var meget tæt på skolen, Experimentarium og en masse andre hyggelige ting, som Hellerup jo har at byde på :-)

Alt energi og positive tanker er velkomne i vores retning, jeg får brug for dem!

Og så hold øje med min Instagram og måske her på bloggen den næste tid, hvis i skulle mangle et smukt spisebord, stole, lamper, vitrineskabe mm.. Desværre skal jeg sige farvel til en del af de ting vi har nu, simpelthen fordi der ikke er plads i den nye lejlighed, så jeg laver et “online loppemarked” :-)

Ha en dejlig ny uge!

 

 

Tak fordi du læser med :-) Vil du se meget mere Bastabum? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram. Indlæg indeholder affiliate links.

18 kommentarer

 • Ih, hvor spændende! Tillykke med det nye hjem lidt udenfor byens larm og støj, men også alle dens goder! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Tillykke med den nye lejlighed ;-) glæder mig til at se hvordan i indretter jer i det nye.
  Hvis du skal af med det frygtelige (fede) gulvtæppe, det store vitrineskab eller dit “englebørn” billede, står jeg klar! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michala

   Gulvtæppet skal jeg af med, skal have en meget mindre stue, desværre! :-( Og Englebørn har jeg altså en ekstra af, du gerne må få, det er jo “bare” sådan en gratis en jeg har fået inde i butikken :-) Send mig en mail :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jamen det bliver da såååå godt. Og flytningen er jo hurtig overstået og altid en god måde st få ryddet ud på… skal hun seriøst snart starte i skole / hvor er det vildt som tiden går.. det er åbenbart kun os voksne der ikk bliver ældre..alt godt til jer 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michala

   Hun skal først i skole næste sommer, så der er lige et år at falde på plads i inden da :-) Og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med den nye bolig. Det er altid er kæmpe skridt at flytte, men også skønt med nye omgivelser, når man først er kommet på plads. Og fedt med experimentariet så tæt på, det skal nok blive er hit..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Begge, Vi kunne være blevet naboer, men nu er vi jo rykket til Hornbæk. Det er super hyggeligt ved siden af, vi kunne se ned i deres hyggelige haver. Der er også nogle søde børn 2 nr længre nede, så det skal nok blive dejligt. Det ligger super centralt hvilket nok gjorde det muligt for os at blive der i 5 år i en 2 vær. Har kun hørt godt om Bernadotte, så det er da perfekt geografisk. Rigtig meget held og lykke <3 Mh Marie-Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Tillykke med ny bolig og nye muligheder. Det er dejligt at I har fået lejlighed tæt på den kommende skole og med et uderum. Vi flyttede også i efteråret, og jeg kan VIRKELIG følge dig ift. at du er helt forpustet over at skulle flytte igen. Selv har jeg det sådan at vi stadig mangler småting for at være 100% på plads…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sødeste Mic. Det er da helt vidunderligt, send en sms hvis du denne gang mangler en god!! flyttemand. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michala

   Det gør jeg, for det skal hvertfald ikke være den samme som sidste gang!! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Stort tillykke med ny skøn bolig:-)
  Det bliver godt med have og at bo tæt på skolen og legekammeraterne.
  Ja flytning er træls, men det er hyggeligt at du skal indrette dig smukt i ny bolig og skabe jeres lille oase:-)
  Held og lykke og tusinde tanker og energier din/jeres vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michala

   Tak Tina! Det skal helt sikkert nok blive godt og dejligt, når det hele er overstået og vi er på den anden siden igen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor lyder det spændende! Og dejligt med lille have. Glæder mig til at se mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michala

   Jeg regner med at du guider mig ud i havens muligheder Signe! Gerne noget med mini højbede til jordbær, krydderurter mm :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disneyland® Paris 25 år