De små ting, der skaber stor glæde

img_7988

img_7986

Blomster skaber glæde, stor glæde! Hvertfald hos mig 🙂 Vi har altid (næsten altid) friske blomster af en eller anden art i hjemmet, det skaber farver, hygge og ja glæde.

Jeg har forsøgt mig med lidt forskellige løsninger, og har ikke været helt tilfreds til prisen, hvor jeg bor er der mange steder at køber blomster og derfor har det været en lidt dyr løsning.

Men senest har jeg bestilt hos bloomon, hvor jeg får fra hvert 2. uge, på billedet er blomsterne 1 uge gamle og stadig super super fine.

Det er den buket der hedder small (og den er altså ret stor) jeg har bestilt (til kr. 229) og det syntes jeg er en rigtig fair pris for blomster der holder i 2 uger, prisen er inkl. levering og vasen fik jeg med gratis ved første levering. Jeg er super tilfreds!

Personligt kan jeg godt li det lidt tilfældige og rodede look, men man kan jo arrangere den anderledes, klippe kortere eller fordele i mindre vaser, det vil jeg gøre med de blomster der stadig er fine, når de 2 uger er gået, så er der blomster til flere steder i hjemmet.

Det jeg rigtig godt kan li ved denne løsning, udover at den bliver leveret ved min dør hvert 2. uge, er at der er en enkelt af hver blomst med, så lever vasen længere, da de springer ud på forskellige tidspunkter og man nemt kan fjerne en enkelt hvis den skulle være blevet kedelig eller lign 🙂

Vasen fik jeg med gratis ved første levering fordi en ven havde anbefalet det til mig, det samme kan jeg gøre til jer. Hvis i bruger DETTE LINK, får i også en gratis vase med første levering, hvad end i vælger small, medium eller large løsningen.

Jeg har selv købt og betalt for mine blomster, og vil fortsat gøre det, men vil for god ordens skyld nævne at jeg får en buket blomster, hvis i bruger mit link.

Man binder sig ikke for en bestemt periode og kan nemt selv via en smart kalender styre hvornår man vil have leveret, f.eks. er jeg ret stor fan af at få leveret mellem kl. 18-22, fordi der er vi altid hjemme.

Blot en anbefaling herfra, fordi blomster skaber glæde og glæde er godt 🙂

 

 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *