De små ting, der skaber stor glæde

Ellos Kids

img_7989

img_7991

img_7992

img_7990

Reklame

Ellos er super stærke med deres egen Ellos Kids kollektion, det er fine og lækre styles, til virkelig fornuftige priser, hvor alle kan være med! Altså dermed perfekt til børn i børnehaven osv :-) Kom til hele udvalget af Ellos Kids, lige her.

Molly My har selv fået lov at vælge lidt sommertøj, og jeg ville næsten have valgt det samme, hvis det var mig der skulle have valgt. Hun har blandt andet valgt den lækre sweatjakke med lynlås og fine broderier, den kostede bare kr. 249. Find den, lige her.

Og den sommerlige t-shirt med papegøje på til bare kr. 99, find den, lige her. Begge ting er i lækkert bomuld, fra deres Conscious Choice-sortiment og i rigtig fin kvalitet til prisen.

Shopper i også Ellos Kids til børnene? Ellers måske en ide at gøre det, der er nemlig 25% på Ellos eget sortiment til og med d. 18/5. Se mere, lige her.

 

Indeholder reklame links.

 

Tak fordi du læser med :-) Vil du se meget mere Bastabum? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram. Indlæg indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De små ting, der skaber stor glæde