Glæder mig til vores lille mini have

2

Sponsoreretindlæg

Den er ikke stor, det er den bestemt ikke, nok det man vil kalde for et frimærke af en have – Men den er der, vores lille mini have i den nye lejlighed 🙂 Lidt græs, lidt blomster, lidt fliser og snart havemøbler, sæbebobler, kold vin (eller limonade), grin og en masse hygge!

Efter vi har solgt sommerhuset, kan jeg mærke at vi mangler en have og et uderum, derfor bliver det dejligt at få lidt igen. Molly My og jeg har allerede talt om at vi skal have jordbær og tomatplanter, ligesom jeg også har en ide om nogle mini højbede med krydderurter mm. Vi må se hvor meget vi får lavet denne sommer, men bare det at den er der er enormt dejligt, og der er også allerede lidt blomster og buske vi kan hygge os med og ordne lidt.

Har i nogle ideer eller gode forslag til mini haver, så kom gerne med dem. Det kan også være et billede på Instagram eller andet, del endelig, alt inspiration er dejligt!

Lige nu kigger jeg på havemøbler, krukker, lanterner og et mini telt til Molly My i et væk, det er nok ret naturligt at drømmene sådan starter omkring indretning og jeg forestiller mig at et af mine første køb må være en af disse fra Engelbert Strauss, vi var nemlig ikke så kloge at tage nogle af haveredskaberne med fra sommerhuset 🙂

Her er lidt af mine ønsker på den virtuelle ønskeliste, men tænker at vi lige skal lande først og mærke efter hvor meget der egentlig er plads til og behov for, det er så let at drømme løs, men heldigvis er der jo ikke så længe til vi kan overtage.

At jeg så stadig ikke helt har accepteret det faktum at det også betyder flyttekasser og en flytning, er en helt anden sag.

 

minihaven

//  1.Havemøbler // 2.Havesaks //  3.Havekrukker //

//  4.Havetæppe //  5.Havepuder //  6.Havebænk //

 

Indeholder reklamelinks.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *