GOODIEBOX by Hvisk

goodieboxhvisk

Reklame

Denne måneds GOODIEBOX er lavet i samarbejde med Hvisk (smykkerne) og indeholder derfor også en rabatkode til smykker hos Hvisk. Men udover den indeholder den, som altid, nogle lækre produkter og jeg er bestemt heller ikke skuffet denne gang.

Jeg syntes ærligt, at man får en del for pengene med disse bokse, ligesom at overraskelses delen i det altså også er virkelig hyggeligt, det med at man ikke ved hvad de indeholder, kan jeg ret godt li 🙂

I denne måned indeholder boksen lashes, eyeliner, sheet maske, hårolie, bryn makeup, ansigts scrub og før nævnte rabatkode til Hvisk, lækre sager ik?

Se meget mere, lige her.

 

(Visited 30 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *