Molly’s dag

p5280270

Reklame

Det startede egentlig med at Molly My og jeg var inviteret pĂĄ brunch, mere om det 🙂 Og sĂĄ fik jeg ideen til at lave en overraskelsesdag til hende, altsĂĄ en dag hvor hun ikke vidste hvad vi skulle. Hun fik hurtigt omdøbt det til Molly’s dag, fordi du har jo ogsĂĄ en mors dag, ik mor?

SĂĄ idag har altsĂĄ været Molly’s dag 🙂 Og hele dagen er dokumenteret pĂĄ min Instagram Story, hvis i vil se med med lidt lyd pĂĄ ogsĂĄ.

p5280160

Vi startede dagen med bananpandekager nemt og lækkert og ikke for tungt, vi skulle jo til brunch kl. 12, men det vidste Molly My selvfølgelig ikke. Dog var der ingen brok over pandekager til morgenmad. Vi fik dem med græsk yoghurt og jordbær til.

Efter morgenmaden, havde jeg en lille gave til hende. I nat sov hun nemlig uden natbleen (som skrevet meget om, lige her) og det gik rigtig godt, dvs. ingen tis i sengen. Vi havde aftalt at hun skulle have tør ble i 5 dage, så ville vi prøve med kun underbukser og det var altså i nat.

Jeg har altid lidt forskellige små gaver liggende til fødselsdage osv, så jeg fandt en skøn æske med perler frem (kan købes, lige her) Den var et hit og der blev lavet armbånd i Paris tema, imens jeg gik i bad.

p5280193

Og så skulle vi ellers på farten, hun gættede mange ting, men ikke rigtigt. Da vi nærmere os Illum var hun sikker på at vi skulle på Rossopomodoro og spise pizza (hun ELSKER det sted, se mere, lige her) men det skulle vi jo så ikke 🙂

Vi skulle nemlig på Maio Restaurant og smage deres skønne brunch, og sikke et hit!

p5280198

p5280212

p5280233

p5280236

Molly My fik (selvfølgelig) deres børne brunch bestående af røræg, toast med ost/skinke og en chokolade cupcake. Hun syntes det var virkelig skønt, specielt æggene spurgte hun om jeg kunne lave, de var med tomat i, en ret lækker kombination. Børne Brunch koster kr. 90.

Jeg selv valgte deres Energy Brunch med spejlæg, bacon, kyllingesandwich, pandekager og frugtsalat. Og meget meget lækkert og mættende! Energy Brunch koster kr. 170. Bestemt ikke sidste gang vi har været der, specielt også hyggeligt at sidde udendørs en dag som idag. Tak fordi i ville se os 🙂

Næste stop kunne hun heller ikke gætte, det var nemlig en tur på Kanalrundfart, vi har tidligere gjort det og rigtig ofte har hun sagt, når vi har set en båd, kan du huske da vi prøvede det, så det tænkte jeg vi skulle igen 🙂 Det er faktisk ret fair koster kr. 80 for en voksen (1 times tur) og Molly My var gratis, og ja, den lille havfrue var det meste spændende, som altid.

p5280247

Næste stop og turen var faktisk ikke planlagt pĂĄ forhĂĄnd, men fordi hun sĂĄ mange gange i løbet af dagen havde gættet pĂĄ “det runde hus” altsĂĄ RundetĂĄrn, sĂĄ tænkte jeg at det skulle vi da ogsĂĄ.

Hun har aldrig været der før, kun gået forbi og kigget op. Så til toppen vi gik. Det koster kr. 25 for voksne og kr. 5 for børn at komme i Rundetårn.

p5280274

Vi sluttede dagen med en is hos Paradis Is, den blev kun dokumenteret på Story 🙂 Bestemt en dejlig dejlig dag!

 

Molly My’s hĂĄrbøjle er fra Bows by Stær – Tunika er fra Christina Rohde

Nederdel fra The New – Sandaler fra Angulus

Indeholder reklame links.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *