Bryllup, kærlighed og drømme

Dengang da du blev gift med far, mor! Øhm, vi har aldrig været gift, Molly? Hvorfor ikke det? Men i har da fået mig og været kærester? = I hendes verden at man har holdt stort bryllup 🙂 Hun siger og fortæller også at vi er blevet skilt og det bliver man vel egentlig kun ved at man har været gift ik?

Molly My har faktisk aldrig været til et stort bryllup, men har fuldstændig en holdning og ide til hvordan det skal være, tænker hun har set det i tegnefilm osv.

Så kysser de og holder stor fest mor. Og bestemt også holdninger til hvordan kjolen og alt omkring bruden skulle se ud. Det er dejligt med fantasi og drømme og i hendes drømme er det jo Marlon hun skal giftes med.

Playmobil bryllup

Alle disse bryllupstanker, drømme og snak om kærlighed, er i den grad blevet forstærket efter Playmobil har lanceret denne fantastiske bryllups serie, den har alt lige fra brudekjole butikken, til brudebørn med fotograf, ceremoni, limousine og hele festen.

Alle æsker kan som altid bruges sammen og hver for sig, så man kan starte i det små og langsomt bygge samlingen op, find alt i serien, lige her.

Med eller uden slør?

Brudebørn og fotografen er klar

Nygifte

Naturligvis med et kæmpe smækkys! (og vist en ny brud…..)

Afsted mod festen i absolut det mest festlige køretøj

Gæsterne er klar til fest, bobler og kage!

Sådan en fest gad man da godt til ik? Jeg har været så heldig at opleve flere af mine skønne veninders bryllupper og tænker at det heller ikke er helt slut endnu, der er da et par stykker der godt kunne tage turen op ad kirkegulvet en dag 😉

Som i kan se på billederne er der som altid, rig mulighed for at lade fantasien slippe løs og få fantastiske rollelege, i denne serie er der jo også en oplagt mulighed i at i kan fortælle jeres børn om jeres evt. bryllup og vise dem billeder derfra eller tale om drømme og tanker i den forbindelse.

Oplagt serie og leg op til et forstående bryllup også, så børnene rigtig ved hvad der egentlig skal foregår 🙂

Find hele serien lige her og husk som tidligere nævnt (lige her) at sæt allerede nu et kryds i kalenderen søndag d. 9 Juli, vi holder stort Playmobil legeevent og alle er velkomne, meget mere info følger senere.

 

Indlægget er sponsoreret af Playmobil, som en del vores ambassadørsamarbejde.

 

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *