Jeg har tænkt over….. #1

Jeg har tænkt over en del ting på det sidste, det gør jeg faktisk hele tiden. En af mine “fejl” er at mine tanker aldrig rigtig står stille.

Heldigvis er de fleste tanker nogle der hurtigt kan afsluttes og en ny kan begynde.

Nu vil jeg dele lidt af dem med jer, de får en #1, men om der kommer flere kan aldrig vides, det er nok mest om jeg føler for det 🙂

Here we go, jeg har tænkt over…..

… hvordan jeg får Molly My overbevist om at vi IKKE skal have Kaninus med at Norge i morgen tidlig, det var hyggeligt at have ham med på cruise og i Barcelona, men hvis vi skal være ærlige, så var det jo mest mig der bar på ham igennem diverse transport situationer, selvom aftalen egentlig var en anden…..

… hvorfor det egentlig altid regner til Sankt Hans? Ved i det?

… om jeg skal overraske Molly My med absolut livretten (denne) i aften eller om vi skal tage den lette løsning og købe nogle salater fra Fredco’s med hjem?

… om jeg burde lukke øjnene og trykke KØB til at jeg har i min udsalgs kurv (lige her), seriøst der er mange lækre ting nedsat lige nu, til mit forsvar kan jeg sige at det altså ikke kun er til mig selv, men også til Molly My…. men alligevel en del i kurven. Ups! Også en del fra dette indlæg med favoritterne.

… hvilken farve sengehimmel der passer bedst til dette tapet i den blå udgave (lige her) som skal op på Molly My’s nye værelse?

… hvor lang tid mon flyttefirmaet egentlig skal bruge på at pakke hele vores hjem ned i næste uge, jf. mit tidligere indlæg (lige her)

Hvad har i tænkt på de sidste par dage?

 

Med et ønske om et god fredag og Sankt Hans!

 

(Indeholder reklame links)

(Visited 23 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *