En voksen, men nødvendig prioritering (om stress)

Jeg er stresset! Man kan måske tænke, hvordan kan hun være stresset, hun holder jo ferie hele tiden, men det er jeg altså.

Om præcis en uge flytter vi! Dvs. næste fredag, og jeg har brugt de sidste par uger på virkelig at stresse over det, jeg vågnede flere gange på vores ferie om natten og havde hjertebanken og kunne ikke overskue det.

Ikke så meget at vi fysisk skal flytte, det tror jeg faktisk bliver mægtig godt, men alt det praktiske og selve pakningen. Jeg syntes stadig det var mega mega hårdt sidste gang, jeg tømte selv hele sommerhuset og min del af lejligheden, hvilket var en rigtig rigtig stor del. Det var rigtig hårdt og jeg kan bare mærke at jeg ikke kan igen.

Jeg har tidligere været meget syg med stress, faktisk næsten et helt år, og da jeg langsomt mærkede de små tegn komme snigende igen, så traf jeg en (syntes jeg selv) voksen men latterlig dyr beslutning den ene dag på ferien, jeg har simpelthen bestilt en flytning hvor de kommer og pakker alt ned for mig, og ved i hvad?

Efter den beslutning er jeg faktisk begyndt at trække vejret igen og sove uden afbrydelser om natten, så det var den helt rigtige beslutning for mig.

Så selvom det da er ret mærkeligt bare at lade alt stå, som det står nu. Så er det altså det jeg gør, jeg kommer ikke til at pakke en eneste flyttekasse og det føles lige nu rigtig rigtig godt 🙂

Blot lidt “bag facaden” herfra, kan i have en god fredag?

 

E.T er købt på et loppemarked for år tilbage og glasklokken er fra Ellos, lige her.

 

(Visited 26 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Stress skal man ikke spøge med, så det forstår jeg godt du har gjort. Alt hvad der kan lette presset, må prioriteres, for er man først nede igen tager det så lang tid at komme op.

  Godt du lytter til din krop :-)

 • Stress er skidt når det påvirker kroppen og søvnen, så forstår dit valg til fulde.
  Vi gjorde det samme ved min unge datters flytning.
  Jeg ønsker dig god bedring og håber du kan trække vejret dybt ned i maven og få din stress helt væk.
  Hilsner og en god Sankt Hans aften til jer to “tøser”:-)

 • Vi er lige flyttet. Jeg er i 9. måned og har en toårig, og flytningen var i min sidste arbejdsuge som selvstændig inden barsel (med en masse opgaver, der skulle lukkes). Umiddelbart inden var vi to uger på Mallorca, så pakningen af huset skulle gå hurtigt – og jeg måtte jo ikke bære særlig meget.
  SÅ kom selve flytningen – det var hårdt. Jeg lovede mig selv, at hvis jeg nogensinde skulle flytte igen, ville jeg hyre flyttefolk. Så kunne min kæreste m.fl. have hjulpet i det nye hus i stedet for at køre fem og tilbage, og vi var kommet meget nemmere på plads – med meget færre plukveer til mig.

  Så jeg tror, du bliver glad for din beslutning!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *