Afsted mod Norgesland

Blot en hilsen fra lufthavnen, det er vist ved at være en vane at i får sådan en ik?

Så ved i nok også godt hvad vi forinden har lavet? Nemlig købt en salt&peber bolle med smør og ost i Lagkagehuset OG valgt et blad til Molly My i kiosken, vi kan åbenbart ikke rejse uden at gøre det 🙂

Vi er inviteret til Norge, nærmere bestemt Kristiansand og Hakkebakkeskoven i Dyreparken, det glæder vi os rigtig meget til, vi har nemlig aldrig været der før. Men kun hørt rigtig godt om det, og glæder os specielt også efter at have læst med hos Kamilla og deres tur i sidste uge.

Se meget mere, lige her.

Molly My sammenligner det nu med Disneyland og Fårup Sommerland og jeg håber sådan at hun får ret, at det hele bliver mere end magisk, begge steder har vi jo besøgt flere gange, men det er også spændende at skulle prøve noget helt nyt nu 🙂

Kan i have en dejlig weekend? Jeg vender tilbage i løbet af weekenden med lidt flere glimt fra vores cruise og også en lækker og let opskrift.

 

Indeholder reklame, da vi er inviteret på turen.

2 Comments
  1. Hvor er du sød, tak for delingen 😘
    Er sikker på I får en helt vidunderlig tur og jeg glæder mig meget til at læse om det og følge med i løbet af weekenden på de sociale medier.
    Ha’ en dejlig weekend søde ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.