Fordi den bare er bedst, Mammi (om samsovning)

p2060159

Det handler om en virkelig lækker seng og samsovning idag! Jeg har nævnt det før, men efter vi er flyttet sidste år, er Molly My begyndt at sove i min seng.

Noget vi aldrig har gjort tidligere, altså det med at sove sammen, pånær hvis hun var været syg eller hvis vi har været på ferie eller lign.

Det er egentlig hyggeligt nok, men jeg har også flere gange spurgt hende, hvornår hun skal sove i egen seng igen, længe har svaret været til sommer, men det er jo vel hvad man vil kalde for sommer nu ik?

Og sidst jeg spurgte hende, var svaret bare, fordi den bare er bedst Mammi. Og hvad svarer man lige til det?

Det er nemlig bare en god seng, faktisk den bedste seng jeg nogensinde har sovet i! Jeg har fortalt om den tidligere, men noget godt fortjener at blive delt igen ik?

Sengen er en Auping model Essential med hovedgærde polstret med kradrat remix og madras er en Cresto, som er deres “mellemklasse” madras.

Hvilken madras der føles godt er vist en smagssag, denne var den bedste for mig.

Og jeg (vi?) har som nævnt seriøst aldrig sovet bedre, men derfor må Molly My altså gerne begynde at sove i egen seng igen alligevel.

Sådan en seng er ikke billig, det er hvertfald de dyreste jeg nogenside har købt, men den er pengene værd, for det er alligevel en del timer man bruger i en seng ik? Og søvn er bare vigtig….

Se meget mere, lige her.

 

I samarbejde med Auping.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *