Et farvel på Instagram?

Advarsel, undrende og lidt bekymret dame bag tastaturet!

Det er en ret sjov tendens, som jeg flere gange har talt med mine blogkollegaer om, det med at der trykkes unfollow på Instagram ligeså snart vi er på ferie eller lavet noget rigtig hyggeligt. Jeg oplevede det selv da vi var på cruise og Barcelona og så igen her i weekenden da vi var i Norge, ligesom jeg har gjort det ved andre ferier og lign.

Det er OK, det står jo folk helt frit for om de vil følge med eller ej, ligesom der jo også løbende kommer nye følgere til, så det er ikke noget der som sådan giver mig grå hår eller hovedpine, men det får mig til at tænke….

Kan man ikke unde andre at have nogle gode oplevelser og rejser, uden at det bliver for meget? Jeg har bevist ikke lagt super mange billeder op, men netop holdt det på min story med små film, ikke af frygten for at miste følgere, men for ikke at “spamme” for meget.

Men jeg syntes generelt det er en bekymrende adfærd, at man ikke kan unde andre mennesker det godt!

Senest her til aften, hvor Molly My og jeg var ude og spise pizza med Marlon, noget vi ret ofte gør, altså går ud og spise, jeg fik to uafhængige beskeder med negativ karakter.

Den ene skrev “havde du ikke sagt at i skulle have ro på efter alt det rejseri?”

Øøøhhhmmmm? jo, men vi skal vel have noget at spise?

Og den anden “Jeg er træt af det overforbrug og luksus liv, din datter ved ikke hvad den virkelige verden er. Jeg sletter dig hermed”…..

Igen må jeg jo sige, vi skal jo spise….

Okay, jeg fik faktisk også en tredje negativ, der gik på at jeg skulle huske at skrive reklame. Men det er IKKE reklame, vi betaler selv vores pizza, og ja vi kommer der meget, men det er faktisk fordi vi godt kan li stedet.

Så kære venner, det er okay med et farvel på Instagram, vi er nemlig ikke færdige med at opleve verden og livet!

Kærlig hilsen Molly My og Michala

 

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Hej :) en ellers tavs følger her!
  Altså jeg er en af dem der måske godt kunne finde på at unfollowe pga. rejser. Jeg tager i hvert fald mig selv i at scrolle forbi feriebilleder. Jeg under jer, ligesom alle andre, alt det bedste. Jeg tænker ikke at vi følgere sidder og decideret ikke under jer det godt. Men jeg kan bare mærke det er uinteressant for mig. Jeg kan som følger ikke bruge det til noget at folk jeg følger er i Thailand, på cruise, på europatour eller inviteret til Norge. Det et ikke vedkommende. For jeg skal ikke på cruise i den nærmeste fremtid… Vi følger mennesker der kan inspirere os og når der er tale om noget der ligger langt fra mig selv, ja så er det ikke så inspirerende. Og det synes jeg faktisk er helt ok. Så længe jeg ikke MISunder jer det. Og det gør jeg bestemt ikke. :) Hvis vi vender det om, så synes jeg faktisk at der også er en tendens til at bloggere ærgrer og undrer sig over tabte følgere pga. feriebilleder osv. Men uanset om det er sponsoreret eller ej, så synes jeg personligt det er dødkedeligt, når jeg ser de første 5 personer lægge poolbilleder op. Og så tror jeg generelt bare at sponsorerede rejser og forlystelser har den lidt omvendte effekt på mig. Det må være SÅ fedt for jer der får tilbuddene, men for mange af os er det altså en lukket fest, og selvom man måske kan få 10 procent rabat på en rejse til måske 30.000 når man læser en blog (tænkt eksempel) så er festen, for mig, altså stadig lukket. ;)

  Til sidst vil jeg understrege at jeg selvfølgelig tager afstand fra at skrive grimme ting til alle jer der lader os følge med. Det er ikke okay!
  Bare en tanke herfra.
  Mvh. E.

 • Folk har bare for travlt andres gøres og laden, har man ikke noget pænt at sige, så lad være med at kigge. Syntes du gør det så godt og viser din datter frem på en rigtig fin og fornuftig måde, uden at det bliver for meget. Vi spiser sgu også pizza og andet med vores datter selvom jeg ikke er blogger eller instagrammer og det kan ingen få mig til at holde op med, det er nu engang sådan jeg vælger at leve mit liv og bruge mine penge. Så bliv ved med at gøre som du gør, du giver jo din datter en fantastisk barndom.

  En helt anden ting, hvor er den fantastiske hårbøjle fra?

 • Hej Michala.
  Jeg følger dig ikke på Instagram, og heller ikke mange af de andre bloggere..
  Det handler IKKE om, at jeg ikke under jer det godt.. bliver ærligt talt lidt provokeret af at blive skudt det i skoene.
  Men jeg er ikke interesseret i at læse eller se indlæg om sponsorerede ture til Legoland, Cruises, og andre rejser.
  Derfor unfollower jeg ind imellem folk, hvis der bliver for meget af den slags.
  På Instagram får man det smidt i fjæset, så snart man åbner. Men her på bloggen, kan man selv bedre vælge til og fra mht hvad man synes er spændende at læse om.
  Jeg stornyder jeres lille univers herinde, og under jeg alt det bedste, incl pizza, cruises og ture til Disneyland.
  Mvh Kristine

  • Hej Kristine,

   Tak for din besked :-) Du vælger jo netop ikke at følge, fordi du har valgt det fra. Fuld respekt for det, det syntes jeg endelig man skal gøre, hvis man føler for det. Det der specielt bliver for meget for mig, er når man også skal skrive en sur besked, i stedet for bare at trykke unfollow.

   Giver det mening?

   Smil fra Michala

 • Det er en spøjs tendens, at skulle retfærdiggøre sit farvel på Instagram. Man kan vel bare trykke unfollow og forlade profilen i fred?

  Jeg kan godt finde på at trykke unfollow i en tid, for så at følge igen senere. Fx. i en feriesæson når mange tager til Thailand og kun lægger billeder op af børn der spiser, hinanden i bikini, skønne palmer osv. Eller hvis de i en hundehvalpeperiode kun lægger fem hvalpebilleder op om dagen.
  Det er ikke fordi jeg ikke under dem det, det er egentlig bare for at rydde lidt op i mit feed. Savner jeg dem, jamen så følger jeg dem igen.

  Jeg ELSKER stories, for så er det hele på en dag, koncentreret til det. Så er der måske kun 1-2 billeder på en dag der ryger i ens eget feed. Stor fan.

  En anden tendens jeg heller ikke forstår, er dem der har en app der sladrer om HVEM der har trykket unfollow på deres profil. Så man selv kan unfollowe den person…Meget mærkeligt synes jeg…men sådan er vi jo så forskellige.

 • Kære Michala.
  Bliv ved med at leve som I vil…. Det er en regel når vi stikker næsen frem, så får vi reaktioner…sådan har det alle dage været. Folks baggrund for at unlike, unfollow, sige imod, undre sig, mene noget andet, skrive et læserbrev… whatever…den kan vi aldrig vide hvad er, med mindre vi får det at vide. Og jeg kender INGEN som stikker næsen frem, der ikke synes at det osse gør lidt ondt hver gang….. men jeg tror 100% det er en del af pakken…..så jo mer du kan sige pyt, jo bedre…..og ikke bruge krudt på folks baggrund for at skrive hvad de gør. Vi kan ikke behage alle. Behag dig og Molly My udfra dine værdier – præcis som du gør, så må alle vi andre tænke og mene som vi vil.
  Kram, Karma og Peace herfra <3

 • Ville være ked af, hvis i stoppede på IG, jeg elsker at følge jer, det pisse hyggeligt, det glæder mig at følge jer der i altid er glade, kommer med gode ideer osv. Så vil altid følge jer. :) tak for nogle fantastisk billeder, IG historier, og blogindlæg :)

 • Jeg synes det var så hyggeligt, at følge jeres story imens I var på krydstogt . Har aldrig tænkt, at krydstogt var noget man tog børn med på, men det så ud til at være en skøn ferie for Molly My 👍🏻😊 Har aldrig forstået hvorfor nogle skal skrive vrede beskeder til folk, de kun kender online. Så er det bedre bare, at unfollow istedet .

 • Jeg har aldrig forstået, hvorfor folk har behov for at skrive, hvorfor de unfollower?! Og det der med at have behov for at løfte pegefingeren og fortælle hvordan andre bør leve sit liv – don’t get it. Jeg kan da godt tage mig selv i nogle gange at tænke mit, når jeg ser andre opdrage deres børn på en måde jeg ikke er enig i, men jeg tænker lynhurtig efterfølgende, at vi er alle forskellige, og at jeg ikke kender hele situationen/ omstændighederne.
  Men jeg hørte for nyligt en interessant TED Talk, hvor oplægsholderen Alain De Botton fortalte om en teori: i et samfund, hvor alle er lige, er der langt større sandsynlighed for misundelse mellem de, der er på lige fod. Det er egentlig ret interessant.

 • Jeg syntes det er en rigtig fin side du har og jeg faldt egentlig over den da jeg selv lige var blevet mor til en lille pige . Jeg kan vildt godt lide at høre om jeres rejser , oplevelser osv og syntes generelt din side gir en masse god inspiration . Jeg håber i vil dele jeres fremtidige oplevelser og glæder da jeg syntes det er en rigtig god variation af ferier hverdag s sager osv du har :) Tak fordi i vil dele lidt af jeres hyggelige lille verden med os andre !

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *