En flytning fra helvede…..

Billedet snyder rigtig rigtig meget, for havde jeg drejet kamera til den anden side, ville i se en masse rod og flyttekasser ūüôā

Denne flytning er IKKE g√•et s√• let og smertefrit (som skrevet om, lige her) desv√¶rre, der har v√¶ret mange frustrationer, t√•rer og √łdelagte ting.

Jeg har bestemt ikke f√•et hvad jeg har betalt for, men det er s√• nu en sag der skal g√łres op med flyttefirmaet, noget som er virkelig tr√¶ls at skulle bruge tid og kr√¶fter p√•, n√•r begge dele er sparsomme i forvejen.

Molly My kommer hjem i morgen tirsdag og jeg har (med en masse hjælp) gjort så meget af hendes værelse klar, som var muligt.

Der mangler stadig en del, men der er hyggeligt og rart og jeg glæder mig bare til at få hende hjem, jeg er sikker på at hun nok skal blive glad og overrasket, der er nemlig lidt nye ting og overraskelser i vente til hende.

Blandt andet den smukke sengehimmel fra Numero 74 (find den, lige her) og en ny stol til Kaninus (find den p√• udsalg, lige her) og bare rolig der er masser af rod, leget√łj og farver i resten af v√¶relset ūüôā

Jeg glæder mig også til at vise jer resten af hjemmet, men der går nok lidt tid endnu.

 

(Visited 5 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *