Gode bøger til sommerferien

I er gået på sommerferie eller måske snart på vej? Om det bliver i solskin eller regnvejr, er egentlig ikke så vigtigt. En god bog eller tre skal man altid have med på ferie og her kommer mit forslag til 3 gode, men ret forskellige, af slagsen.

Pigen med røvgeviret af Amy Schumer

Fjollet, humoristisk og rigtig fin fortælling, der også byder på personlige og vigtige detaljer fra Amy Schumers liv. Hun har umiddelbart meget mere at byde på, end man lige ved første øjekast skulle tænke, sagt med andre ord, så er hun ikke kun god til at være sjov.

En let læst “feel good” bog, som absolut kan anbefales 🙂

Find den, lige her.

Ligblomsten af Anne Mette Hancock

En debut krimi, som absolut ikke bær præg af at være debut. En god og fængende historie, som ikke kan gennemskues før på aller sidste sider. Sådan skal en krimi være hos mig, jeg skal overraskes og fanges ind i historien og det blev jeg i den grad af Ligblomsten. Jeg tror vi kommer til at læse meget mere fra Anne Mette’s tastatur den kommende tid.

Find den, lige her.

Astragal af Albertine Sarrazin 

En selvbiografi der udkom på dansk første gang tilbage i 1966, den er nu oversat på ny og udkommet med forord af Patti Smith. Forfatteren levede et hårdt liv og blev kun 29 år, denne bog er skrevet da hun var blot 19 år gammel.

Forfatterens historie omhandler et liv med familiepleje, misbrug og heraf prostitution og tyveri, dette gør at hun bliver anbragt i et kvindefængsel og fortællingen begynder herfra hvor hun planlægger en flugt, og faktisk også gennemfører den. Derefter sker en masse med overlevelse, forelskelse, skuffelser og generelt en spændende fortælling og historie.

Kender man ikke fortællingen om Albertine Sarrazin, kan den bestemt anbefales at læse.

Find den, lige her.

 

Hvad har i læst af gode bøger fornyligt? Anbefal gerne i kommentarfeltet 🙂

 

Indeholder reklame i form af anmelder eksemplarer.

 

(Visited 2 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *