Velkommen hjem!

Velkommen hjem!

Idag er vi officielt flyttet til Hellerup, Molly My er nemlig kommet hjem og hjemmet er nu helt igen, mit hjerte er fyldt op med glæde igen og jeg har allerede fået mange kram og kys, mere beder jeg faktisk ikke om.

Altså der mangler stadig en del flyttekasser og praktiske ting. Men skidt med det! Vi hygger os i rodet 🙂

Lige nu ligger hun og sover i min seng (ups!) men jf. mit tidligere indlæg om samsovning (lige her) tyder noget på, at vi fortsætter lidt endnu.

Jeg havde lidt overraskelser klar til hende på det nye værelse, blandt andet det fantastisk telt, sovepose, lommelygte mm fra Maileg’s Best Friends serien, det er simpelthen SÅ fint.

Find det, lige her.

Nu vil jeg snuppe et par flyttekasser, jeg har sat mig et mål om minimum 2 om dagen, og dem klarede jeg faktisk i morges, så er foran planen 🙂

 

 

(Visited 30 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Gratulerer med nytt hjem 💕💕 kan du vise alle rommene når dere er kommet i orden? Det er så gøy å se :) Bastabum er min nye favorittblog, jeg finner inspirasjon både til barn og interiør, samtidig som du skriver så godt. Jeg har også aleneansvar for en jente som er 5 år, pappaen hennes er død. Vi lever litt som dere, reiser på ferie oss to og hun sover også i min seng :D Lykke til med utpakking av flyttelasset.

    • Tak for din fine besked, jo det kan du tro at jeg gerne vil! :-) Vi skal bare lige lidt mere på plads. Ha en dejlig dag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *