Et stort JA til mig selv!

Vi er som sådan ikke ude i det afsnit af Sex and the city, hvor Carrie gifter sig med sig selv, efter at have mistet et par sko. Skønt afsnit ellers!

Vi er mere ude i at jeg har valgt at jeg er god nok, og har forkæle mig selv med en meget smuk ring, fordi jeg ærligt, syntes at jeg fortjener det!

Det gik op for mig ved min fødselsdag tilbage i marts måned, at jeg ikke havde fået en fødselsdagsgave de sidste 2 år, måske faktisk 3, men 2 ved jeg hvert fald med sikkerhed, det syntes jeg alligevel var trist!

Så jeg ville købe en smuk gave til mig selv, jeg kiggede på tasker, sko, smykker og det fik mig til at tænke:

JO, jeg fortjener da en fødselsdagsgave!

JO, jeg er god nok!

Jeg ER et godt menneske og fortjener at blive fejret på min fødselsdag, som alle andre!

Heldigvis har jeg jo altid fået tegninger, kys osv af Molly My, så det skal ikke lyde som om at jeg ikke har haft gode fødselsdage, men altså ellers er der ikke blevet købt en gave til mig.

Nu er jeg jo så ikke længere i forhold og da dette var min første fødselsdag med ny “status” valgte jeg jo heldigvis selv og skulle ikke igen blive skuffet.

Derfor valgte jeg at give mig selv et stort JA, og købte den smukkeste ring, helt ærligt så føltes det rigtig rigtig godt og var en god begyndelse på vores nye liv.

En smuk ring der skal minde mig om, at alt er godt og det er de rigtige valg jeg har truffet for fremtiden.

Så ja et stort JA til mig selv!

Ringen er en “Flora” fra dygtige Julie Wettergren og kan købes, lige her.

 

(Visited 3 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *