Smørstegt spidskål med majs (sommermad)

Første mad i den nye have, og så i solskin! Så dejligt og hyggeligt at indvie den og de nye havemøbler med lidt sommermad.

Det er meget simpelt (som vi jo rigtig godt kan li det) med falafler (se her), gnavegrønt, en dressing med creme fraiche og sød chili og så en ny favorit, smørstegt spidskål med majs.

Det smager så lækkert, og er også perfekt som tilbehør til f.eks. grillmad eller til et lækkert stykke fisk eller fiskefrikadeller.

Du skal bruge:

Spidskål

Majskolber

Smør

Salt

Peber

Fremgangsmåde:

Majskolber koges i saltet vand, afkøles lidt og skæres af kolben med en skarp kniv.

Spidskål snittes fint og steges på panden med en god knat smør, det skal ikke have længe, kun lige tage smøret til sig og blive blødt.

Majs tilsættes og der smages til med salt og peber.

Voila færdigt, det var nemt ik? Men jeg lover det smager lækkert 🙂

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.