Jellycat mania!

Der er ingen tvivl om at Molly My ELSKER (ja, det skal skrives med stort) bamser, og navnlig hendes Jellycat bamser. Det er egentlig lidt sjovt, for hun er ikke et af de børn der er vokset op med en Jellycat kanin eller lign, hun havde jo ligesom Alfons 🙂

Men da jeg så for et par år siden fik en lille Jellycat kanin i en goodiebag til hende, er hendes kærlighed vokset, og den vokser sig større og større, ligesom hendes samling af Jellycat bamser også gør det sæson efter sæson.

Senest har Blæks, hendes elskede blæksprutte fået en lillesøster, den hedder “bare” Baby Blæks, alle bamser hos os har navne! Find både store og lille Blæks, lige her.

Udover Blæks må Kaninus (lige her) siges at være storfavoritten og i den nye kollektion kommer der faktisk også en storebror til den på hele 108 cm….. Vi burde nok, men så igen, hvad hvis hun mener den også skal med rundt på ferie som Kaninus?

Svanerne (lige her) er også favoritter, lige som Mæ eller Lamse er det, det er en samarbejde der er lavet mellem Jellycat og Zara Home, så den ved jeg ikke lige om man kan finde igen.

Elsker i og eller jeres børn også Jellycat?

Find alle Jellycat varianter, lige her.

 

Indlægget indeholder reklame links.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.