Jellycat mania!

Der er ingen tvivl om at Molly My ELSKER (ja, det skal skrives med stort) bamser, og navnlig hendes Jellycat bamser. Det er egentlig lidt sjovt, for hun er ikke et af de b√łrn der er vokset op med en Jellycat kanin eller lign, hun havde jo ligesom Alfons ūüôā

Men da jeg s√• for et par √•r siden fik en lille Jellycat kanin i en goodiebag til hende, er hendes k√¶rlighed vokset, og den vokser sig st√łrre og st√łrre, ligesom hendes samling af Jellycat bamser ogs√• g√łr det s√¶son efter s√¶son.

Senest har Bl√¶ks, hendes elskede bl√¶ksprutte f√•et en lilles√łster, den hedder “bare” Baby Bl√¶ks, alle bamser hos os har navne! Find b√•de store og lille Bl√¶ks, lige her.

Udover Bl√¶ks m√• Kaninus (lige her) siges at v√¶re storfavoritten og i den nye kollektion kommer der faktisk ogs√• en storebror til den p√• hele 108 cm….. Vi burde nok, men s√• igen, hvad hvis hun mener den ogs√• skal med rundt p√• ferie som Kaninus?

Svanerne (lige her) er også favoritter, lige som Mæ eller Lamse er det, det er en samarbejde der er lavet mellem Jellycat og Zara Home, så den ved jeg ikke lige om man kan finde igen.

Elsker i og eller jeres b√łrn ogs√• Jellycat?

Find alle Jellycat varianter, lige her.

 

Indlægget indeholder reklame links.

 

(Visited 3 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *