Mor, hvornår bliver jeg storesøster??

Jeg bliver spurgt ofte, sådan hvertfald hver anden dag: Mor, hvornår bliver jeg storesøster?

Og hvad svarer man egentlig lige til det, hvad end man er i parforhold eller alene, så kan der jo være mange grunde til at man ikke har valgt at få flere børn.

Molly My syntes at tanken omkring at være storesøster, er enormt spændende, men jeg tror ikke helt hun er klar over at hendes egen baby (Baby Born dukken) jo altså er noget lettere og mindre tidskrævende end en rigtig baby.

Hun lover at hun nok skal passe, skifte og give mad, ligesom at en evt. baby gerne må sove i hendes seng, altså den seng hun jo faktisk ikke selv sover i, da hun jo sover i min. Så det er jo let sådan at tilbyde sin seng, ik? 😉

Jeg er ikke i tvivl om at hun vil blive en god og kærlig storesøster, men faktum er at hun egentlig ikke er særlig glad for baby’er når vi har på besøg eller møder nogle.

Måske det bare er tanken der er spændende for hende?

Jer med enebørn, spørg jeres børn mon også om en evt. søskende?

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Lui bliver 3 år til september, og da jeg spurgte hvad han ønsker sig til hans fødselsdag, svarede han: “En lillebror der hedder Emil”
  Er alene med ham, og opgav ret hurtigt at forklare ham at der også skal en far til før man kan få en lillebror 🙈

  • Jeg har også prøvet at forklare hende de “praktiske forhold”, men det lød ikke til at være en bekymring for hende…. ha ha

 • Jeg har en søn på 12 år.
  Har aldrig ønsket mere end et barn, så sådan blev det.
  Er gift og min mand ville gerne have et barn mere, men sådan blev det ikke.
  Det blev heller ikke nemmere af at min søn var ørebarn og først sov igennem da han var over 4 år. Det var nogle drøje år med meget lidt søvn.

  Min søn har ALDRIG spurgt efter en søster eller bror. Han har en kusine som er 7 mdr ældre og en fætter som er 16 mdr yngre. De bor i samme by som os, og dem har han stor glæde af.

  Da han var startet i skole blev de engang spurgt om de havde søskende : ja, han havde en lillesøster på 4 ben 😂
  Vi har hund 🐶

  Der er kun en pige i hans klasse som også er enebarn. Han er klar over at han nok er lidt mere forkælet end andre da vi har råd til lidt flere ting (pga. Et barn og ikke tre).

 • Uha, den er svær😬 Min datter blev først storesøster, da hun var blevet 4 år. Næsten alle jævnaldrende i børnehaven, som ikke allerede have større søskende, var blevet storesøster/bror. Det kunne vi godt mærke på hende. Det var hendes største ønske at få en søskende💙 En at dele noget med. Det er jo svært, når man har valgt at man vil have 1 barn, men så tror jeg også at det er vigtigt med socialisering med andre børn. Synes mange børn bliver lidt glemt til voksensammenkomster. Det har vi i hvert fald lært i de år, hvor vores datter var enebarn😊

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *