En kærlighedsuge

Så sluttede endnu en ferieuge, denne gang i sommerhus med Molly My’s største kærlighed, ja jeg mener det! Både Marlon, forældre og andre omkring hende kan ikke  opnå samme kærlighed som Gunner, hun elsker bare den hund!

Så meget at hun igår havde et kæmpe dilemma, der endte i gråd, om hun nu kunne tage til Marlon idag og hygge, eller om hun skulle blive med Gunner, jeg prøvede at forklare hende at Gunner jo havde været her hele ugen og at hun snart skal se Gunner igen osv.

Hun endte selv her til morgen med at vælge Marlon, nogle valg kan vi voksne jo bare ikke tage for hende. Men hun savner bare den hund på daglig basis, ikke et ord om den dag det er slut vel?

I husker måske mit indlæg for snart et par år siden om Gunner’s begravelse? (ellers se/gense det lige her) heldigvis har det jo ikke været aktuelt og bliver det ikke før om LÆNGE, har vi besluttet 🙂

I næste uge har Molly My hendes sidste ferieuge i denne omgang, den holder hun med far og mandag i uge 31 er det tilbage i børnehaven.

Der er så meget kritik af den danske sommer, vi har altså haft en dejlig uge i sommerhus, også med solskin og ude timer, idag søndag dog regn hele eftermiddagen.

 

Er i tilbage på arbejde, i skole osv, eller er det stadig ferie?

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Hvor lyder det bare som om i har haft den bedste sommer!
    Her starter ferien først fra onsdag og 2 uger frem – det er tiltrængt og vi regner med godt vejr i Danmark (kryds lige fingre for os ikk?)

    Rigtig god dag : )

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *