En lille bitte oase af en have

En lille have med plads til hygge, leg og solskin. Idag skal i med ind i vores lille have, dog en dag hvor solen var lidt mere fremme end idag. Eller det var den hvertfald den dag jeg tog disse billeder 🙂

Vores have er vel omkring 15 m2 (jeg har ikke målt den) så nej den er ikke stor, men den har lige præcis det vi skal bruge. Et lille bord med 4 stole = plads til at spise ude, når vejret er med os, samtidig med at der også kan spise lidt gæster med.

En græsplæne med plads til leg, et tæppe til hygge eller solbadning og forskellige små bede, som vi skal se meget mere på en anden dag, måske i nemlig har ideer til hvad jeg skal plante og så? Jeg har selv en ide om nogle mini højbede, ville det ikke være fint?

Havemøbler på tilbud

Da haven jo ikke er så stor, har jeg valgt et mindre rundt bord, og det fungerer rigtig godt, ligesom det er let at tilføje lidt flere stole.

Bordet er fra Ilva og hedder Circle, find det, lige her.

Stolene er ligeledes fra Ilva og hedder Port Byron, finde dem, lige her.

Der er flere havemøbel sæt med Circle bordet på tilbud lige nu, se mere lige her.

Glassene er en noget billigere udgave, af de ellers så populære whiskyglas, de hedder Brilliant og koster bare kr. 59 for 6 styk!

Og de er altså rigtig rigtig fine, også i haven 🙂 Find dem, lige her.

Tæppe og pude og også fra Ilva, men jeg har ikke haft held med at finde det online, jeg har købt det i butikken i Lyngby, måske i kan finde det i jeres lokal butik.

Ilva har generelt et stort og lækkert udvalg af møbler og tilbehør til haven, jeg har også købt nogle lækre krukker mm. men de afventer lige nogle blomster og et lille oliventræ.

Kig under inspiration (lige her) og find gode ideer og løsninger, hvad end i har en stor have, altan eller andet. Det er rigtig lækkert og indbydende sat op, og det var sådan jeg fandt inspiration til mine havemøbler.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Ilva.

 

(Visited 27 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *