Et spind af eventyr og fantasi

En lampe som kaster et fantastisk lys og spind, med oplagt mulighed for historie og fantasifortéllinger 🙂

Hvis i har fulgt lidt med pÄ min Instagram story idag, ved i at der er sket ting og sager i det lille hjem, flere har ogsÄ spurgt til blandt andet lampen, det er denne model fra Ellos, og den er helt eventyrlig.

Da det var til mit sovevĂŠrelse, ville jeg gerne have en lampe der ikke “larmede” for meget, dvs. ikke for mange farve eller lign, bare sĂ„ naturlig som muligt. Og derfor faldt jeg for denne model i naturflet. Som ekstra bonus er den, udover at vĂŠre rigtig pĂŠn, og helt eventyrlig nĂ„r den lyser og kaster skygger pĂ„ vĂŠggen.

Jeg kom lidt for hurtigt til at sige til Molly My at det lignede edderkopspind, og det syntes hun var lidt uhyggeligt, sĂ„ vi begynde at fortĂŠlle og digte historier om smĂ„ feer der boede i de forskellige hjĂžrner at spindet og pludselig var det hele rigtig hyggeligt og eventyrligt, faktisk sĂ„ hyggeligt at sengetiden blev lidt sen, godt det er sĂžndag i morgen 🙂

Lampen hedder Missy og findes i 2 farver, lige her.

 

 

Indeholder reklamelinks til Ellos.dk

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.