Et spind af eventyr og fantasi

En lampe som kaster et fantastisk lys og spind, med oplagt mulighed for historie og fantasifortællinger 🙂

Hvis i har fulgt lidt med pĂĄ min Instagram story idag, ved i at der er sket ting og sager i det lille hjem, flere har ogsĂĄ spurgt til blandt andet lampen, det er denne model fra Ellos, og den er helt eventyrlig.

Da det var til mit soveværelse, ville jeg gerne have en lampe der ikke “larmede” for meget, dvs. ikke for mange farve eller lign, bare sĂĄ naturlig som muligt. Og derfor faldt jeg for denne model i naturflet. Som ekstra bonus er den, udover at være rigtig pæn, og helt eventyrlig nĂĄr den lyser og kaster skygger pĂĄ væggen.

Jeg kom lidt for hurtigt til at sige til Molly My at det lignede edderkopspind, og det syntes hun var lidt uhyggeligt, så vi begynde at fortælle og digte historier om små feer der boede i de forskellige hjørner at spindet og pludselig var det hele rigtig hyggeligt og eventyrligt, faktisk så hyggeligt at sengetiden blev lidt sen, godt det er søndag i morgen 🙂

Lampen hedder Missy og findes i 2 farver, lige her.

 

 

Indeholder reklamelinks til Ellos.dk

 

(Visited 37 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *