Et spind af eventyr og fantasi

En lampe som kaster et fantastisk lys og spind, med oplagt mulighed for historie og fantasifort√¶llinger ūüôā

Hvis i har fulgt lidt med på min Instagram story idag, ved i at der er sket ting og sager i det lille hjem, flere har også spurgt til blandt andet lampen, det er denne model fra Ellos, og den er helt eventyrlig.

Da det var til mit sovev√¶relse, ville jeg gerne have en lampe der ikke “larmede” for meget, dvs. ikke for mange farve eller lign, bare s√• naturlig som muligt. Og derfor faldt jeg for denne model i naturflet.¬†Som ekstra bonus er den, udover at v√¶re rigtig p√¶n, og helt eventyrlig n√•r den lyser og kaster skygger p√• v√¶ggen.

Jeg kom lidt for hurtigt til at sige til Molly My at det lignede edderkopspind, og det syntes hun var lidt uhyggeligt, s√• vi begynde at fort√¶lle og digte historier om sm√• feer der boede i de forskellige hj√łrner at spindet og pludselig var det hele rigtig hyggeligt og eventyrligt, faktisk s√• hyggeligt at sengetiden blev lidt sen, godt det er s√łndag i morgen ūüôā

Lampen hedder Missy og findes i 2 farver, lige her.

 

 

Indeholder reklamelinks til Ellos.dk

 

(Visited 4 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *