Tak for hjælp til drømmerejsen

Tusind tak for fine tanker og gode tips til mit tidligere indlæg, om vores længere rejse næste år. Ved i slet ikke hvad jeg taler om, kan indlægget læses, lige her.

I var mange der skrev til indlægget, på Facebook, Instagram og i privat beskeder, og jeg har lidt dårlig samvittighed over ikke at have svaret jer, men indlægget blev udgivet i vores sommerhus uge, hvor online livet var sat på stand by.

Men alle er læst og mange ideer noteret ned i min lille rejse bog, blandt andet er jeg efter fleres anbefalinger også begyndt at kigge en lille smule på Vietnam også, ved at vi måske ikke behøver rygsække alligevel, og at det er en god ide at pakke til 10 dage og så sørge for at kunne få vasket et sted hver 10. dag.

Ingen planer og ruter er lagt endnu, men jeg har fortalt Molly My om Borneo og vist billeder fra min rejse for over 10 år siden.

Specielt aberne glæder hun sig meget til, så nu er jeg ved at undersøge og booke at vi kan bo et par dage i et center for orangutanger og hjælpe med at passe dem osv. postkortet er fra jeg selv var afsted og der er kigget mange gange på det den sidste tid 🙂

Jeg tror på at det er det helt rigtige tidspunkt at rejse på, netop da Molly My nu er så stor at hun vil kunne huske oplevelserne og tage dem med sig videre, ligesom det lige vil give hende det sidste skub inden skolestart.

Rigtig mange af jer, har også skrevet at jeg skal være opmærksom på SFO start og om hun får det første “rysten sammen” med i forhold til nye skolekammerater, det har jeg (selvfølgelig) tænkt på, og på hendes kommende skole starter de ikke før til august, så hun går ikke glip af noget.

Men det var sødt af jer alle, at skrive det, det kunne jo sagtens være at jeg selv havde overset den vigtige deltalje 🙂

Planen er stadig at rejse i maj og juni, og så være hjemme (blandt andet med far) i juli og så starte i skole i august, dvs. at hun også vil skulle sige farvel til børnehaven i slut april, da der ingen grund er at komme tilbage efter en lang rejse for måske blot en uge eller to, for så at sige farvel igen.

Jeg er ikke begyndt på mere praktisk eller planlægning endnu, andet end jeg søger en smule på flybilletter og bolig de første steder, men afventer lige lidt. Der er nemlig et møde i den kommende skole i maj, som jeg lige skal have en dato på, inden vi booker.

Og så er der jo selvfølgelig også stadig lang tid til! En ting jeg dog er begyndt at kigge lidt på, er sommertøj til Molly My her til slut udsalget, det er ikke så vigtigt om det er nyeste kollektioner hun skal have med på rejsen, og jeg ved af erfaring at de er ret “hårde” ved tøjet i forbindelse med vask ude i østen, så det ville være ærgeligt at have det nyeste og fineste tøj med, da det bliver meget slidt og måske hullet undervejs.

Jeg fylder derfor lidt op nu i størrelserne større end denne sæson, og så kan hun få lidt af det med sammen med det fra i år der stadig passer.

Blandt andet har vi shoppet hos Esprit Kids, der har udsalg på f.eks. den fine t-shirts med slik som på billederne, og en masse andre skønne sager.

Boozt har idag også yderligere 15% på ALT udsalg, så der kommer nok også lidt i kurven, jeg har jo altid været “god” til at købe forud i størrelserne til fine priser, men denne gang er det alvor og jeg har fuld fokus på sommertøj, der ikke er så dyrt 🙂

Kom til hele udvalget, lige her.

Mere om rejsen og vejen dertil, når vi kommer lidt videre. Endnu er vi mest i drømmene og glædes sommerfuglene i maven.

 

(Visited 10 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *