Op til 50% på Fahrman x Ellos kollektionen

I’m a girl

What’s your superpower?

Jeg har tidligere vist en del frem på Instagram fra den skønne Fahrman x Ellos kollektion, lavet af de dygtige Fahrman søstre, den er jo indbegrebet af sommer og lækkerhed! Det skønne er udover sommerfølelsen og de lette styles, også at man kan matche med datter i bedste vis, de fleste styles er nemlig lavet til både mor og barn.

Og kollektionen er faktisk lige nu på udsalg med op til 50%, den skønne T-shirt med flæse ærme og broderi er nedsat fra kr. 150 til kr. 75, Molly My elsker den, også det lidt frække citat (find den, lige her)

For selvfølgelig har drenge også superpower, men bestemt også pigerne! 🙂

Kom til alle styles, lige her.

 

Indeholder reklamelinks til Ellos.dk

 

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *