Det havde vi bare lige brug for!

Molly My og jeg har holdt en fridag idag, det er der egentlig ikke noget specielt ved, det gør vi jo fra tid til anden, sådan en hygge eller nattøjsdag.

Vi sov længe og startede dagen i meget stille tempo, og cyklede derefter til Waterfront, hvor jeg ville overraske Molly My med en brunch (se mere på min story fra idag, det var en ret skøn oplevelse for hende).

Vi mødte en bekendt da vi skulle stille cyklerne, og han spørg Molly My om vi holder fridag idag. Og hun svarer helt naturligt, ja det havde vi bare lige brug for!

Og det er jo rigtigt, en fridag havde vi bare lige brug for. Jeg elsker og elskede hendes svar, for det fortæller at hun også finder det helt naturligt og at hun også omfavner den livsstil jeg har valgt for hende og jeg, det nærværende og langsomme liv, måske ikke med en kæmpe opsparing i banken, men netop med tiden og mulighed for fridage, da mor ikke har et 8-16 job, som så mange andre.

Jeg er vild med det og med hende! Dagen var hyggelig og præcis som den skulle være, brunch på Wulff og Konstali og bagefter et besøg på Experimentarium (se vores film og anmeldelse af stedet, lige her) hun elsker det sted og idag var vi også med til et lille førstehjælp kursus, det syntes hun var meget fascinerende og vigtigt, så det har vi talt en del om efterfølgende.

Jeg er nu faldet godt ned i sofaen og vil klikke lidt rundt på Boozt der har 20% på næsten HELE deres nye beauty afdeling ved køb over kr. 499, vidste i godt at de har fået sådan en?

De har alle de lækre mærker, og idag altså 20%, værd at tage med ik?

Brug koden ‘SKIN20‘ og der er rabat 🙂

Kom til det hele, lige her.

 

Indeholder reklame link til Boozt.

 

(Visited 22 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *