Beauty favoritter (Mor & Barn)

Det er ved at være lidt tid siden, at vi har haft et beauty indlæg her på bloggen. Egentlig mest fordi jeg/vi har brugt de samme favoritter som tidligere anbefalet og omtalt, netop fordi det ER favoritterne 🙂

Men jeg har nu samlet lidt nye favoritter sammen og dem skal i da se og høre lidt mere om.

Exuviance, SkinRise Bionic Tonic – Skønne, fugtende og super nemme rense pads. Elsker dem og bruger dem hver morgen. Desværre er sådan en dåse brugt ret hurtigt, men altså pengene værd  🙂

Rudolph Care, Mommy & Me – En lækker tyk balm som vi bruger til alt! Tørre pletter læber, hænder, hårspidser mm. Den ligger fast i tasken og vores begges, det er Molly My ret bevidst om, så hun bruger flittigt af dem. Tidligere har jeg brugt Body Balm fra Rudolph Care, jeg syntes at denne kan lidt det samme. Bestemt en anbefaling.

Exuviance, Ultra Restorative Creme – Jeg ved at det typisk er om vinteren man får ekstra tør hud, men denne sommer er min hud ekstra tør, tror det hænger sammen med alt den sol jeg trods alt har fået på vores rejser og jeg har derfor brug for en ultra fugtende og fed creme, denne gør tricket for mig.

Rudolph Sun, Sun Body Lotion 30 shimmer edition – Lækker solcreme som vi kender den fra Rudolph Care, denne har så tilsat en lille smule guldglimmer, som bare lige giver en smuk effekt på en solbrun hud. Hverken for meget eller for lidt, jeg behøver ikke sige at Molly My også elsker den vel?

Inca Oil, Pandora Oil – Denne er et produkt fra en af mine Goodie Box leveringer, og det skønne ved dem er jo netop at man her får prøvet produkter man ellers ikke ville få øje på, dette er et af dem. En helt fantastisk hårolie, der med få dråber gør håret blødt og blankt.

Decubal, Junior Cream – Måske en et super fancy produkter, men det virker og så er det uden duft, parabener mm, hvilket jeg jo gerne undgår specielt til Molly My’s hud! Faktisk kan jeg også finde på at snuppe den til mine arme og ben, hvis jeg lige mangler. Decubal er altid en favorit hos os, specielt deres bade oil har vi brugt længe.

Nilens Jord, Blush Creamy Touch – Favorit blush til farten, hvor jeg ikke lige har en fast version og børste med, denne kan lige ligge i tasken og er genial til lige at friske kinderne op. Min farve hedder No. 708.

Elizabeth Arden, Dare to Bare – Lækker kropolie også med smuk og diskret glød med en glitrende effekt. Denne bruger jeg om aftenen og til fest, hvor den anden fra Rudolph Care jo er en solcreme, er denne en olie som bruges efterfølgende og når jeg ikke er i sol. Igen et produkt som Molly My også er vild med, og få lov at bruge med måde 🙂

Hårklinikken, Regenerative Burdock Root Shampoo – Dybderensende shampoo, både til hår og hovedbund, den vasker skånsomt men effektivt og er specielt god til mig der har fint og tørt hår, men gerne vil have lidt længde på igen. At den renser hovedbunden så effektivt gør nemlig at håret (siger de klog) regenereres og dermed vokser bedre. Jeg er på min 2. flaske nu og jeg kan, hånden på hjertet, godt se en effekt 🙂

 

Det var en lidt blandt omgang, og altså både til mor og barn 🙂

Har i nogle favoritter i gerne vil anbefale så skriv en kommentar, det er så dejligt med inspiration fra jer også.

 

Indeholder reklame, da nogle af produkterne er modtaget til test.

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *