Madplan uge 33

I går handlede jeg ind til hele ugen, det gør jeg gerne når Molly My ikke er hjemme, sådan alt det praktiske med tøjvask, indkøb, besøg på posthus osv. Så der er ekstra tid til hygge når hverdagen er i fuld gang.

Jeg lavede en form for madplan, som er oplagt til børnefamilier, og tænkte at jeg ville dele den med jer, måske den kan give lidt inspiration med på vejen. Der er jo en del madplanner og bloggere som har fokus på budget og at gøre det så billigt som muligt, hvilket jo er dejligt for studerende eller familier hvor madbudget er stramt. Jeg har mere fokus på økologi og varieret kost.

Som hovedregel har vi gerne 1-2 dage med fisk om ugen og 1-2 dage der er vegetariske, resten gerne med kød. Jeg er ikke fanatisk, men vil gerne mindske vores kødindtag, af hensyn til miljøet, men helt uden kød kommer vi nok aldrig til at leve 🙂

Her er hvad der er købt ind til denne uge, mange af tingene og tilbehør kan kombineres på kryds og tværs, så dette er mine første tanker og det der er købt ind til, vi må se hvordan det ender, når ugen er omme.

Ligesom jeg også ofte giver Molly My to valg, vil du have dette eller dette i dag, så planen skal ikke læses som første ret nødvendigvis er mandag, det er som vi nu lige har lyst. Tit ender vi med at spise ude eller hente take-away en travl dag, og så holder planen blot lidt flere dage 🙂

Madplan til nem familiemad

Bøf med bønnefritter og bearnaise

Falafler med ovnbagt sød kartoffel, cremefraiche dip og gnavegrønt

Dampet laks med dukkah drys, squash pasta og krydderdip

Rugbrød med fiskefrikadeller, makrel i tomat og æg med mayo

Pasta med bacon, ærter og oste/fløde sovs

Karrykål med ris og gnavegrønt

Hjemmelavet kartoffelpizza med salat og gnavegrønt

 

Spørg endelig hvis der er noget i vil vide og ellers ønsker jeg jer en dejlig uge.

TIP – hav altid godt med friske krydderurter i køkkenet, det kan virkelig pifte det meste mad op, og giver dejlig smag.

 

 

(Visited 31 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *