Leg og overraskelser med L.O.L. Surprise dukkerne

Molly My har testet og leget med de nye L.O.L dukker, som netop har ramt det danske marked, faktisk fik vi lov at smugkigge og lege lidt med en af dem allerede i foråret og da den ankom vidste hun præcis hvad det drejede sig om, hvordan den skulle åbnes osv.

Jeg var helt forvirret, da den jo netop ikke var på markedet endnu og hun dermed ikke kunne have set dem hos venner eller andet sted, svaret kom ret klart, det har jeg da set på YouTube mor!

Hvis man søger på ‘LOL Surprise dolls’ eller lign kommer der en del film frem. Godt så, hun kendte dem altså, men sjovt var det stadig.

Nu har vi så modtaget nogle flere til egentlig test og leg, og nyhedsværdien er bestemt ikke blevet mindre hos hende, men kort fortalt så er det en kugle som indeholder overraskelser, man åbner et lag en efter en og frem kommer de forskellige ting og til sidst selve dukken.

I de store kugler L.O.L. Suprise er der 7 lag og i de mindre mere baby agtige som er kaldet Lil Sister er der 5 lag, det er ret hyggeligt at lege med de store og små sammen 🙂

L.O.L Surprise indeholder:

Klistermærke med en ledetråd

Samle klistermærker

Mini vandflaske

Sko

Tøj/Dragt

Tilbehør, f.eks. en mobiltelefon, briller, hat eller lign.

Selve L.O.L Surprise dukken

Molly My har virkelig leget meget med dem, det med at man kan skifte tøj og komme dem i vand, gør at rollelegen og fantasien er i fuld gang og udvikles på fantastisk vis.

Jeg elsker at lytte til hendes små lege og forskellige stemmer, alt efter hvilken en af dukkerne nu er. De er også oplagte til leg med flere, da man jo så fordeler dukkerne imellem sig.

Flere gange har der lydt, hvilken vil du være mor? Og så er legen ligesom i gang 🙂

Nedenfor er vores udgave af en udpakningsfilm og lidt leg, ikke fordi vi også skal til at lave en masse af den slags til Youtube, men mere for at i kunne få en god ide af hvordan det virkede 🙂

Da man jo ikke ved hvad kuglen indeholder er der rig mulighed for at bytte med vennerne, om man skulle få dubletter, ligesom der nok også går lidt sport i at samle flere.

Molly My har hvert fald allerede kigget godt på overblikssedlen og konstateret at der er flere som hun gerne vil ønske sig og eller bruge lommepenge på.

Jeg har dog forklaret hende at man jo netop ikke ved om det er præcis den man ønsker sig, som man ender med.

Se mere om L.O.L Suprise på facebook (lige her) på Instagram (lige her) og så kan de købes i forskellige butikker, som f.eks. Toys R Us, BR, Bilka, Føtex og KiDS Coolshop.

 

Indlægget er sponsoreret af AMO Toys, leg og sjov helt Molly My’s.

 

(Visited 80 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *