En iPad som da mor var barn…..

En meget stor del af vores hjem og hverdag indeholder legetøj, jeg syntes at leg er meget meget vigtig og udviklende for Molly My og børn generelt, og jeg støtter hende altid i at lege, hun er heldigvis rigtig god til det selv.

F.eks. når hun leger rolleleg med Playmobil og dukkerne, eller når hun tegner, tumler med bObles eller laver puslespil. Hun kan både lege selv, men også når der er venner hjemme, det er faktisk yderst sjældent at jeg er direkte med i de forskellige lege.

Jeg hjælper mere med at bygge f.eks. Playmobil eller lign og ellers så tegner og laver vi perler sammen 🙂

Jeg elsker at forkæle og udvide hendes hverdag med nye spændende legesager, og er derfor også rigtig taknemmelig for vores samarbejde med Danmarks skønneste legetøjsbutik, nemlig Børnenes Kartel, de har et kæmpe udvalg med lækkert kvalitet legetøj og tilbehør til børn generelt.

Brio kuglelabyrint

Senest har hun fået en klassiker jeg selv husker fra min barndom, nemlig en Brio kuglelabyrint, dem kan i også selv huske ik?

Da hun fik den spurgte hun, hvad er det mor? Og ud af mig fløj det: Det er en iPad som da jeg var barn…. Ha ha, det syntes hun heldigvis var en sej forklaring, og helt forkert er det jo ikke vel?

Den er virkelig god til fordybelse og koncentration, ligesom den træner finmotorikken og balance logikken, den er bare rigtig sjov.

Jeg har bestilt den med ekstra plader, så vi lige starter med en lidt simpel udgave med bare 8 huller, når den er gennemført hurtigt, kan vi jo skifte pladen 🙂

Find både labyrint og ekstra plader, lige her.

 

Indeholder reklamelinks til Børnenes Kartel.

 

 

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *