Playmobil hestetema

Hvad er det med børn og heste? Molly My er hvertfald meget fascineret af dem, og taler stadig om da hun red på Diesel i Dyrehaven for snart en del år siden eller da vi var med Playmobil på Amager i forbindelse med lanceringen af deres pony tema sidste år (se mere lige her).

Nu har de igen udvidet sortiment med mere i hesteserien, og det tænker jeg, netop er fordi, at det ikke kun er hjemme hos os, at heste er et hit.

Er det også sådan hos jer?

Serien indeholder som altid æsker i flere størrelser og prisklasser, faktisk fra kr. 60 og op til kr. 638, som er for den helt store hestestald.

Molly My har her på billederne blandet det hele sammen, så jeg har ikke billeder af de enkelte æsker opdelt, da jeg netop altid lader hende få helt fri leg, for at se hvad det bringer med sig.

Selvom hun er ambassadør for Playmobil, så er det vigtigt for mig at hun ikke som sådan skal dikteres eller bremses i legen, og sådan leger hun så altså bedst med at det hele placeres og blandes som hun finder det mest naturligt.

Ligesom vi også har udbygget stalden med ekstra indhegninger mm.

Jeg vil derfor lige for overbliks skyld, liste hvad serien indeholder, der er direkte links på de enkelte æsker:

Playmobil hestetema

Hestestald (no. 6926) kr. 638

Heste trailer (no. 6928) kr. 263

Hestevogn (no. 6932) kr. 113

Hestevaskestation (no. 6929) kr. 188

Opvisnings hestepiger (no. 6933) kr. 60

Opvisnings showbane (no. 6930) kr. 210

Indhegning (no. 6931) kr. 128

Hestestald med araberhest (no. 6934) kr. 150

Hestestald med prikket hest (no. 6935) kr. 150

Serien er mere end godkendt og der er allerede leget en del med den, den har så også resulteret i at vi har spist i sofaen de sidste par uger, da den står på vores lille spisebord i køkkenet, men det er kun hyggeligt!

Både det med at spise i sofaen og at Molly My sidder og leger i køkkenet, når jeg f.eks. laver mad, vasker op osv, selvom det nu er planen at den skal ind på værelset på sigt 🙂

Jeg syntes lige at jeg vil fremhæve f.eks. hestetrailer som udover trailer (selvfølgelig) også indeholder en hest, rytter og en masse tilbehør, ligesom selve trailer har to sovepladser, Molly My har virkelig “været på tur” med den.

Jeg elsker virkelig at lytte til hendes små lege og fortællinger, mens hun skifter stemme efter hvilken figur hun har i hånden.

Et andet tip, sådan helt generelt, er altid at klikke ind og se det sidste billede til de forskellige æsker, man får nemlig et fuldt overblik over hvad den enkelte æske egentlig indeholder, og det er tit rigtig meget.

Se eksempler herunder:

 

Absolut endnu en serie der (igen) kan anbefales!

 

Indlægget er sponsoreret af Playmobil, som en del vores ambassadørsamarbejde.

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *