Det er en rigtig baby, og den sover, så vær stille, Mor!!

Molly My har altid været meget kærlig og beskyttende overfor hendes ‘Baby’, i ved hendes Baby Born dukke som har været lidt omkring gennem tiden, på cykel, camping og i bad 🙂

Hun elsker at lege med dukker, elsker rollelegene bag og så er hun bare enormt kærlig og menneskelig overfor dem, nu er hun blevet forkælet med en ny dukke. Dukke Ida hedder hun og hun er en RIGTIG baby, så man skal være stille og passe meget meget godt på hende, jeg kan f.eks. afsløre at jeg har måtte købe flere bleer hjem, da de åbenbart skal skiftes ofte og ikke kan genbruges….

Jeg håbede det kunne være den lillesøster, som Molly My så gerne ville have, det har hun ikke helt accepteret, men for nu er det en perfekt erstatning og sikke fin hun er hende dukke Ida.

Lille og fin, men samtidig meget virkelig og naturlig. Hun er fra spanske Asi, som laver de smukkeste dukker (se et stort udvalg, lige her).

Denne dukke er en limited udgave, som er tungere end en alm. dukke, for at være mere som en rigtig baby, for Molly My var det vigtigste at det var en med lukkede øjne og derfor blev valget som denne model.

Men der er mange forskellige slags, både til store og små børn og med blød eller hård krop, ligesom man også kan få en masse fint tøj og tilbehør til dukkerne.

Absolut en anbefaling, måske en oplagt fødselsdags eller julegave?

Kom til hele Asi udvalget lige her.

 

Indeholder reklame, da Molly My har modtaget dukken i gave.

 

 

(Visited 48 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *