Oh la la

Til dato det fineste Mini Rodini print, jeg har set! Jeg er helt på r…. over denne specielle limited kollektion fra Mini Rodini, syntes simpelthen det er noget så fint 🙂

Jeg har virkelig lyst til at købe jakken til Molly My, men fornuften siger mig at jeg nok ender med kjolen, da hun simpelthen ikke mangler endnu en jakke, men det gør hun så faktisk heller ikke på kjolefronten.

Kollektionen fås selvfølgelig hos Mini Rodini selv (lige her) og så hos en gruppe specielt udvalgte webshops, af danske har jeg indtil videre set at Asta & Alfred og Chic Kids har fået den hjem, måske i har set flere?

Jeg går nu i tænkeboksen, men nok ikke for længe 🙂

Hvad syntes i om det?

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *