Et skridt nærmere vores drømmerejse

Planen er endnu ikke lagt, men drømmen består!

Som i måske læste i dette og dette indlæg, skal Molly My og jeg næste år ud på en længere ferie. Nærmere bestemt i maj og juni måned næste år, hvor vi skal rejse rundt i Østen og nyde livet inden hun begynder i skole til august.

Dvs. vi har rundt regnet 60 dage at gøre godt med total set og min plan er cirka 10-15 dage hvert sted, så det betyder at vi altså har mulighed for at besøge omkring 5 forskellige steder.

Et sted er besluttet og aftalt, nemlig Borneo, Molly My skal simpelthen med ned og se alle de skønne orangutanger og den fantastiske natur.

Men bortset fra det, så er ikke mere sådan fastlagt. Planen er stadig noget Bali, Thailand og Fillipinerne. Men jeg er også begyndt at se meget på Vietnam efter jeres anbefaling, også fordi jeg ikke har været der før, men har været i de andre lande, og noget nyt er jo altid godt.

Nogle der ligefrem kan anbefale nogle spændende områder mm i de lande vi planlægger at besøge? Så byd endelig ind i en kommentar. Områder, byer, hoteller, strande, oplevelser osv, alt er velkomment.

Det er min plan at få booket de første flybilletter her i weekenden, så er første skridt ligesom taget og jeg tror det bliver noget med fly direkte til Bangkok eller Singapore fra København, det kan nemlig gøres forholdvis billigt. Og så kan vi flyve videre ud derfra.

Men jeg kan ikke helt gennemskue en plan for rækkefølgen af de forskellige lande, har i noget smart at sige her?

Vi glæder os og pludselig er der faktisk ikke så lang tid til 🙂

 

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Er lige kommet hjem fra 4 ugers rejse i Vietnam, så send endelig en pb hvis du vil have lidt input herom :)
  Det er dog ikke strande man skal rejse efter i Vietnam, men kultur og historie.

 • Hvis det er kan jeg virkelig anbefale jysk rejsebureau. De koster nærmest intet og har virkelig mange gode forslag! De planlægger vores rejse..

 • Hvor spændende!! Sejt I gør det alene!! Vi har rejst i Vietnam, da vores søn var 2 år, primært i Ho Chi Min, ved Mekong Deltaet og Vietnams eneste smukke ø Phu Quoc! Tjek det ud og spørg endelig! ;) Jeg ville vælge Filippinerne fra, når Molly My ikke er ældre, og blive i Thailand, Vietnam og Bali! Så tror jeg, I når mest og har god tid til at udforske, nyde livet og opleve naturen/kulturen! Og ja, det er med at nyde tiden inden skolestart! Vi har haft eg skolebarn i 3 uger, og er så taknemmelige for, at vi har rejst rigtig meget inden! God planlægning! ❤️

  • Tak for dine tanker :-) Hun har været på Filippinerne, men faktisk også Thailand 2 gange, hun er en berejst lille dame. Men fedt med Vietnam, jeg vil undersøge nærmere i den retning <3

 • Helt enig i at Vietnam er et besøg værd! Har selv boet i Hanoi i et år og i øvrigt rejst en del i Asien, og Vietnam har bare en mere autentisk charme end andre asiatiske lande (selvom de også er skønne). Vietnameserne er så venlige og imødekommende, og du kan stadig finde steder i Vietnam, der ikke er overrendt af turister. Jeg kan varmt anbefale Hanoi, der er en skøn blanding af at være en storby og samtidig fuld af charmerende franske kvarterer, buddhistiske templer, små søer, katolske kirker, hyggelige caféer og grønne oaser 😊 Og så er en tur til Hue historisk spændende, mens HoiAnn er et mekka for skræddere, strandbadning og afslapning. En tur nordpå til Sapa byder på et indblik i minoritetskulturer i Vietnam, mens en sejltur i Halong Bay næsten er et must i Vietnam. Disse steder er blandt de største turistmål i Vietnam. Der findes masser af mindre besøgte steder, som også er skønne, sikre og trygge at rejse til, men ovennævnte steder, tænker jeg er nemme at tage til med børn.

 • Hej – det lyder som en dejlig tur. Vi har rejst rundt 8 uger i Asien for nogle år tilbage. Med 3 børn. Vietnam er fantastisk. Vil virkelig anbefale et homestay i mekong området. Det er helt fabelagtigt. Malaysia (særligt Penang/Georgetown) og Langkawi er skønne og fra Langkawi kan man sejle videre til Thailand (første stop Koh Lipe) – det er så nemt.
  På min blog har jeg skrevet en del om alle stederne – også Laos og Cambodia – og der er tip til de fineste boutiquehoteller on a budget. Kig forbi – 5fodspor.com
  KH
  Helle

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *